Stiri

Allview își extinde aria de produse cu SensyTouch

Allview V2 Viper
Allview V2 Viper

Allview, o companie românească ce s-a remarcat prin telefoanele mobile cu sistem de operare Android, a prezentat în cadrul Microsoft Summit 2016 un proiect îndrăzneț, destinat mediului de afaceri. SensyTouch aduce în prim-plan biroul interactiv ce înglobează un sistem multi-touch, menit să ofere o nouă perspectivă asupra interacțiunii cu clienții.

Sistemul interactiv SensyTouch poate integra mai multe dimensiuni de display, de la 43 la 150 inch, cu rezoluție 4K. Extrem de sensibil, ecranul tactil permite până la 50 de atingeri simultane, cu o viteză de răspuns mai mică de 10 milisecunde, performanțe care-i asigură unicitatea între sistemele de pe piață.

Într-un design elegant și foarte subțire, SensyTouch înglobează componente de ultimă generație care asigură o putere de procesare impresionantă. Practic și intuitiv, sistemul SensyTouch poate fi folosit concomitent de mai mulți utilizatori, care fie lucrează într-un proiect comun, fie rulează aplicații distincte.
Dezvoltatorii Sensytouch pun la dispoziția companiilor soluții complete care integrează componentele hardware și software, dar și consultanță pentru implementarea acestora, fiind singurul sistem care permite multi-touch, multitasking, multi-user.

Printre domeniile de activitate în care au fost aplicate până în prezent soluțiile SensyTouch se numără: telecom, bancar, auto, retail, turism, publicitate, televiziune și educație. Proiectele SensyTouch au fost implementate atât în țară cât și peste hotare.

Allview V2 Viper

Allview V2 Viper

To Top