Stiri

Allview lansează două noi smartphone-uri din gama Viper

Allview V2 Viper
Allview V2 Viper

Allview lansează astăzi smartphone-urile V2 Viper i4G și V2 Viper e. Produsele oferă clienților Allview posibilitatea de a-și personaliza telefoanele conform propriului stil, prin imprimarea unei fotografii, a unui model grafic sau a unui citat inspirațional pe capacul telefonului.

Utilizatorii V2 Viper i4G se vor bucura de viteze de download de până la 150 Mbps întrucât terminalul oferă conectivitate 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD.
Display-urile IPS LCD de 5 inch In-Cell (V2 Viper i4G), respectiv 4,5 inch On-Cell (V2 Viper e) redau imagini și clipuri video în culori fermecătoare. Utilizatorii V2 Viper i4G se pot delecta cu imagini la rezolutie HD. Pentru ambele terminale, protejarea ecranului de zgârieturi se realizează prin Soda Lime Glass.
Ambele telefoanele lansate astăzi sunt Dual SIM și sunt dotate cu procesor Quad Core 1,3GHz.

V2 Viper i4G dispune de 2GB memorie RAM și memorie Flash de 16GB, în timp ce V2 Viper e are 1GB memorie RAM și 8GB memorie Flash. Aceasta din urmă poate fi extinsă pentru ambele terminale cu un card microSD de până la 128GB.

Camera principală a terminalului V2 Viper i4G are 8MP, este dotată cu Autofocus și Led Flash și este protejată cu lentilă UV. Printr-un algoritm inovator de procesare, funcția Super Foto capturează imagini cu dimensiune de 5 ori mai mare decât maximul rezoluției, ajungând astfel până la 40MP.

V2 Viper e este echipat cu o cameră principală de 5MP cu Autofocus și Led Flash.

Pentru ambele terminale utilizatorii au la dispoziție funcții ușor adaptabile oricăror condiții de fotografiere: Mod Profesionist, Foto Oricând, Nocturn, Panoramic, PDF sau GIF.

Cele două dispozitive din gama Viper permit prelungirea autonomiei prin Modul de economisire a energiei care oprește rularea aplicațiilor în fundal sau prin Modul extrem care permite accesul doar in funcțiile de bază ale telefonului: Apeluri, Contacte, Mesaje si Ceas.

V2 Viper i4G și V2 Viper e sunt disponibile pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 699 lei și, respectiv 499 lei. Livrările vor fi efectuate începând cu 18 aprilie 2016.

Allview V2 Viper

Allview V2 Viper

To Top