Stiri

Allview lansează un nou telefon de vârf: Soul X8 PRO

Allview Soul X8 PRO
Allview Soul X8 PRO

Allview a făcut un pas în spate în ultimii ani pe segmentul telefoanelor mobile, concentrându-se mai mult pe zona televizoarelor. Noul Allview Soul X8 PRO este lansat sub conceptul Touchless, ce integrează un sistem care permite controlul telefonului fără atingere, cu ajutorul căștilor wireless Soul AV1 și AVI.

Soul X8 PRO este primul dispozitiv Allview care vine cu o configurație penta-camera, procesor MediaTek Helio G90T, 6 GB de memorie RAM, o memorie internă de 128 GB și un display de 6,67 inchi cu rezoluție FHD+ (1080×2340).

Sistem foto AI Penta Camera

Soul X8 PRO realizează fotografii detaliate și clare, datorită sistemului de cinci camere, bazat pe inteligență artificială. Camera principală de 64 MP integrează metoda Pixel Binning, ce grupează 4 pixeli într-unul singur și oferă fotografii de o calitate superioară indiferent de lumina ambientală și inclusiv pentru modul HDR. Wide camera are un senzor de 8MP și deschidere f/1.8, Macro camera este ideală pentru fotografierea cadrelor de la o distanță de 4 cm, Bokeh Effect camera menține subiectul principal în prim-plan, iar Mono camera redă emoțiile în alb-negru și renaște frumusețea trecutului.

Noul Soul X8 PRO suportă filmarea la rezoluţie 4K, utilizând focalizarea rapidă de înaltă precizie, la o frecvenţă de 30 FPS și oferindu-le utilizatorilor o experiență video uimitoare. Camera frontală de 32 MP evidențiază fiecare portret, iar utilizatorii pot alege funcția Selfie Panorama, ce ofera un unghi generos de 76,4°.

Disponibilitate

Soul X8 PRO este disponibil în magazinele specializate atât individual, cât și sub formă de pachet: Soul X8 PRO și căștile wireless AV1.

To Top