Stiri

ROG Phone 6 BATMAN Edition, un telefon pentru fandomul DC, jucători avansați și colecționari

Pachetul ROG Phone 6 BATMAN Edition
Pachetul ROG Phone 6 BATMAN Edition
(CREDIT: ASUS)

Republic of Gamers a prezentat o ediție specială de ROG Phone 6, echipată inclusiv cu noul chip MediaTek Dimensity 9000+, ca și în cazul noilor variațiuni 6D / 6D Ultimate. ROG Phone 6 BATMAN Edition are un aspect unic, conceput pentru a evoca atmosfera misterioasă, întunecată și melancolică ce învăluie lumea high-tech a lui Batman și a împrejurimilor sale din Gotham City.

Telefonul este disponibil la precomandă pe eShop-ul oficial ASUS, urmând să devină disponibil pe piață în noiembrie, la prețul de aproximativ 6199 Lei (taxe inclusiv, configurația cu 12GB RAM, 256GB stocare).

LINK OFERTA

Telefonul are un finisaj special care, atunci când captează lumina, e asemenea cerului nocturn înnorat pătruns de o lumină. Logo-ul special iluminat Aura RGB conturează emblema Bat, recunoscută instantaneu, Tema Batman continuă în interfața personalizată a utilizatorului, cu imagini de fundal tematice exclusive, stiluri de pictograme, animații, efecte sonore și multe altele.

Setul de accesorii complementare include un miniproiector Bat-Signal cu lumină de căutare USB-C, care poate proiecta una dintre cele două versiuni ale celebrului Bat-Signal pe suprafețele apropiate; o carcasă aero Batman cu un finisaj special și o imagine ascunsă, de identificat; și o cutie de călătorie cu carcasă tare, special concepută pentru păstrarea în siguranță a lui ROG Phone 6 BATMAN Edition și a accesoriilor sale.

Cutia de transport a lui ROG Phone 6 BATMAN Edition și a accesoriilor lui

Cutia de transport a lui ROG Phone 6 BATMAN Edition și a accesoriilor lui (Foto: ASUS)

Această cutie robustă, realizată dintr-o singură bucată, rezistentă la apă, este fabricată din polipropilenă expandată (EPP). Aspectul său se bazează pe valizele de tip militar, iar pe capac este imprimat în relief logo-ul Batman.

De asemenea, telefonul le oferă fanilor o experiență de utilizare specială și o interfață de utilizator personalizată cu pachetul exclusiv de teme animate Batman. Acesta include un fundal live Batman și o ramă redesenată pentru pictogramele aplicațiilor, iar atunci când telefonul este în curs de încărcare, apar un sunet și o animație exclusivă combinate cu elemente tematice Batman. Pictograma amprentei digitale de pe ecran a fost personalizată, utilizatorii putând debloca telefonul atingând celebra emblemă galbenă a liliacului.

Vezi video cu ROG Phone 6 BATMAN Edition:

ROG Phone 6 BATMAN Edition se bazează pe ROG Phone 6, având aceleași specificații tehnice pentru a oferi performanțe extreme în jocurile mobile. Este alimentat de puternica platformă pentru smartphone-uri MediaTek Dimensity 9000+. Cu cantități masive de memorie pentru o comutare lină între aplicațiile pornite, un sistem de răcire de înaltă tehnologie și o baterie puternică pentru un adevărat maraton de gaming fără efort și controale AirTrigger 6 pentru o experiență de joc similară celor de pe console, ROG Phone 6 BATMAN Edition este construit pentru a-și învinge toți inamicii – la fel ca și eroul său ononim.

To Top