Stiri

Allview P5 Mini dual SIM

Allview P5 Mini dual SIM
Allview P5 Mini dual SIM

Allview, o companie românească ce importă sub marcă proprie produse chinezești, a lansat noul telefon Allview P5 Mini dual SIM. Smartphone-ul dispune de un ecran cu diagonala de 3,95 inci, protejat cu sticlă Gorilla Glass și un procesor Cortex A9 setat la frecvența de 1GHz.

P5 Mini vine cu mai multe servicii de divertisment și socializare preinstalate precum: Voice Search, YouTube, Maps, Gmail dar oferă și acces la alte sute de mii de aplicații și jocuri captivante prin magazinele de profil (Google Play, Gameloft Live), care completează funcționalitatea telefonului. Aplicațiile pot fi ușor gestionate prin interfața integrată Berry care permite personalizarea ecranului de pornire cu aplicațiile și widgeturile preferate.

Allview P5 Mini integrează tehnologia Gemini V2, prin care se poate face transfer de date pe unul dintre SIM-uri și recepționare de apeluri, în același timp, pe celălalt SIM. P5 Mini poate fi achiziționat din rețelele de magazine partenere la prețul recomandat de 600 de lei.

Allview P5 Mini dual SIM

Allview P5 Mini dual SIM

To Top