Stiri

AMD a anunțat lansarea celei de a 7-a generații de procesoare A-Series

AMD FX - Generația 7
AMD FX - Generația 7

AMD a anunțat lansarea celei de a 7-a generații de procesoare AMD A-Series, create pentru a oferi productivitate și performanțe ridicate de divertisment cu un grad de mobilitate maxim.

Numite anterior “Bristol Ridge” și “Stoney Ridge,” cea de a șaptea generație AMD FX, A-Series, și E-Series Accelerated Processing Units (APUs) demonstrează îmbunătățiri majore față de generația anterioară, ce includ creșteri de perfornanță cu două cifre pentru gaming, redare video și compresie de fișiere
Tehnologia AMD Advanced Power Management (APM) crește performanța pentru a indeplini sarcini de lucru folosind o eficiență superioară. Noile APU-uri permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi experiențe multimedia la rezoluții până la Ultra HD 4K, cu tehnologie AMD FreeSync pentru jocuri fluide, fără artefacte la nivel eSports. Cea de a 7-a denerație de procesoare AMD A-Series asigură o experiență Microsoft Windows 10 premium și sunt pregătite pentru Microsoft Windows 10 Anniversary Update, ce va fi lansată până la finele acestui an.

AMD FX - Generația 7

AMD FX – Generația 7

Notebook-urile echipate cu a 7-a generație de procesoare AMD A-Series permit utilizatorilor să lucreze mai eficient și să se joace mai multiii, mulțumită celor 4 nuclee care asigură performanță ridicată și eficiență energetică pentru o utilizare pe întreaga zi. Gama de produse “Bristol Ridge” e formată din versiuni de 35- și 15-watt ale procesoarelor AMD FX, A12, și A10, în timp ce “Stoney Ridge” include configurații 15-watt A9, A6 și E2.
Parteneriatele OEM și suportul celei de a 7-a generații de procesoare AMD APU joacă un rol crucial în livrarea celei mai bune experiențe către utilizator. Asa cum a fost anunțat pe 5 Aprilie 2016, AMD a accelerat disponibilitatea pentru a oferi pieței noi produse notebook de la Acer, Asus, Dell, HP și Lenovo

To Top