Stiri

AMD anunță disponibilitatea noilor plăci grafice profesionale Radeon Pro WX Series

AMD Radeon Pro WX
AMD Radeon Pro WX

AMD a anunțat disponibilitatea plăcilor grafice din seria Radeon Pro WX, cele mai noi soluții pentru stații grafice destinate profesioniștilor. Produsele din serie Radeon Pro WX au fost create in jurul unor puncte de inflexiune ce stau la baza creării de conținut din ziua de azi, motoare de joc ce lucrează în timp real, realitate virtuală, interfețe noi de programare cum ar fi DirectX 12 și Vulkan, dar și aplicații și unelte open-source.

Seria Radeon Pro WX reprezintă o abordare revoluționară pentru profesioniștii care cred în software-ul open source, non-proprietar și hardware performant, echipat cu cele mai noi caracteristici, care dau oamenilor puterea de a crea ceva cu adevărat impresionant.

Plăcile grafice profesionale din seria Radeon Pro WX beneficiază de cea de a 4-a generatie a tehnologiei Graphics Core Next, arhitectura Polaris, realizată intr-un process de fabricație de 14nm FinFET. Produsele se bucură de suport pentru monitoare cu rezoluție 5K HDR prin DisplayPort 1.4,2 suport pentru codare/decodare HEVC3 și TrueAudio Next pentru experiențe VR, cu operare silențioasă și rece pentru eficiență energetică ridicată. Parte integrantă a angajamentului AMD de a crea produse de cea mai înaltă calitate, fiecare placă Radeon Pro WX vine cu suport VIP 24/7, 3 ani garanție4 și opțional extindere gratuită a garanției până la 7 ani pe baza înregistrarii produsului și a clientului.5

Radeon Pro WX 4100 – Cea mai rapidă placă grafică cu profil redus pentru stații grafice6. Disponibilă de astăzi la prețul de 399 USD (MSRP), Radeon Pro WX 4100 asigură performanțe excepționale pentru profesioniștii CAD ce doresc un computer cu design minimalist. Radeon Pro WX 4100 este prima placa low-profile pentru stații grafice capabilă sa atingă 2 TFLOPS la calcule în virgulă mobilă, simplă precizie.

Radeon Pro WX 5100 – Cea mai rapidă placă grafică pentru stații grafice cu un TDP de 75W, pregătită pentru noua revoluție a motoarelor de joc.
Disponibilă începând cu data de 18 Noiembrie la prețul de 499 USD (MSRP), Radeon Pro WX 5100 este cea mai rapidă placă din segmentul ei, cu o performanță de 3.9 TFLOPS single precision la doar 75 watt consum de energie.

Radeon Pro WX 7100 – Cel mai rapid GPU single-slot10, pregătit pentru VR. Disponibil de astăzi la prețul de 799 USD (MSRP), Radeon Pro WX 7100 atinge 5.7 TFLOPS performanță în calcule virgulă mobilă simplă precizie și design single-slot, fiind destinată creatorilor de conținut VR. Echipată cu 8GB de memorie GDDR5 și 36 unități de calcul (2304 Stream Processors) Radeon Pro WX 7100 este o soluție puternică pentru fluxuri de lucru grele, la calitate grafică ridicată.

AMD Radeon Pro WX

AMD Radeon Pro WX

To Top