Stiri

AMD lansează noile serii de APU-uri Seria 7000 și Radeon

AMD lansează noile serii de procesoare APU Seria 7000, AMD Radeon Seria 300 și Seria M300, alături de o mulțime de actualizări aduse seriei A de APU-uri oferind astfel, în 2015, o gamă largă de produse ce consolidează poziția grupului AMD ca lider în materie de experiențe complete pentru PC.

Noua serie AMD APU 7000: Cunoscute sub numele de “Carrizo-L” și parte a platformei “Carrizo” în 2015, SoC-ul (system-on-a-chip) APU 7000 livrează soluții de calcul inovatoare pentru a schimba modul în care lucrezi, te joci sau te relaxezi. Disponibile în China și în curând în toată lumea, aceste APU-uri combină un CPU eficient,un GPU avansat, unProcesor AMD Secure și un sistem I/O într-un singur cip pentru un raport performanță/consum ridicat și calitate video ridicată. Noile notebook-uri dotate cu APU-uri AMD din seria 7000 vor oferi experiențe de cea mai bună calitate în materie de gaming și entertainment.

Seria de plăci grafice AMD Radeon M300 pentru laptop-uri OEM: AMD anunță lansarea noi serii de procesoare grafice pentru platforme moibile AMD Radeon M300 ce va fi disponibilă în sisteme ale partenerilor și va oferi performanțe grafice extraordinare pentru o varietate extinsă de modele de notebook. Seria de plăci grafice AMD Radeon M300 au la bază premiata arhitectură AMD Graphics Core Next (GCN), ce beneficiază de support pentru platforma Direct X 12 pentru performanțe în jocuri și de calcul ridicate, dispunând în același timp de tehnologii inteligente pentru consumul de energie prin utilizarea tehnologiei AMD Enduro™. Modele echipate cu noua serie sunt acum disponibile de la producătorii Alienware, Dell, HP, Lenovo, și Toshiba plus modele OEM adiționale disponibile în curând.

Seria de plăci grafice AMD Radeon 300 pentru sisteme desktop OEM: În plus, AMD a anunțat disponibilitatea seriei de placi grafice AMD Radeon 300 Series pentru sisteme desktop, disponibile doar prin intermediul partenerilor OEM. Procesoarele grafice din seria AMD Radeon 300 dispun de revoluționara tehnologie AMD GCN Architecture cu suport complet pentru DirectX 12. Gama de produse va oferi o experiență uimitoare în noul sistem de operare Windows 10 și reprezintă angajamentul AMD de a livra soluții grafice de înaltă calitate pentru utilizatorii de pretutindeni. Modele disponibile sunt livrate de către HP plus modele OEM adiționale disponibile în curând. Procesoarele APU AMD A-Series pentru sisteme Desktop. Începând cu data de 10 Mai, Seria de procesoare desktop AMD A-Series va fi disponibilă la noi prețuri de achiziție.

APU-urile AMD A-Series dispun acum de suport Windows 10, inclusiv funcții DirectX 12 Multiengine și Multiadapter features. În combinație cu suportul existent pentru tehnologiile AMD FreeSync, AMD Mantle, HSA features heterogeneous queuing (hQ) și heterogeneous uniform memory access (hUMA) disponibile prin intermediul aplicațiilor OpenCL 2.0, și OpenGL 4.4, seria de procesoare APU AMD A-Series este pregătită pentru cele mai populare titluri de jocuri sau aplicații de productivitate.

To Top