Stiri

AMD prezintă Radeon RX 460, o soluție grafică accesibilă

PowerColor RX460
PowerColor RX460

AMD a prezentat noua placă grafică Radeon RX 460, cu o construcție complet nouă și destinată gamerilor eSports în căutarea unei experiențe complete de gaming HD, streaming cursiv la rezoluții peste 1080p și un set de tehnologii pregătite pentru viitoarele titluri de jocuri.

Cu o soluție de răcire foarte silențioasă și un TDP de sub 75W, Radeon RX 460 prezintă o serie de funcții regăsite, de regulă, în gamele entuziast la un preț de pornire de 109 USD.
Optimizată pentru rezoluțiile cele mai populare utilizate de gameri, Radeon RX 460 livrează framerate-uri superioare la 1080p în titluri eSports cum ar fi League of Legends, Overwatch și DOTA 2, un gameplay cursiv cu tehnologia AMD Freesync și optimizări pentru latențe, disponibile în Radeon Settings.

Gamerii pot reduce zgomotul ventilatoarelor mulțumită unor caracteristici regăsite la arhitectura Polaris, optimizată pentru procesul de fabricație de 14nm FinFET. Placa grafică Radeon RX 460 cu arhitectură Polaris reglează inteligent temperaturile și poate opri ventilatorul atunci când nu este necesară funcționarea lui. Fără conector de alimentare și niveluri joase de temperatură, Radeon RX 460 este produsul optim în regim plug and play pentru utilizatorii care vor să facă un upgrade.

Placa Radeon RX 460 este disponibiă prin intermediul magazinelor specializate.

PowerColor RX460

PowerColor RX460

To Top