Stiri

Amplificatoare Samsung pe lămpi

DA-E750

Samsung Electronics lansează în România sistemele audio wireless de docking, ce dispun de tehnologia amplificatorului cu tub vidat, oferind un sunet natural și armonios.

Prin intermediul amplificatorului cu tub vidat, noile sisteme de andocare audio de la Samsung redau natural sunetele, într-un mod mai cald în comparație cu sistemele audio convenționale, bazate pe tranzistori. Îmbinarea dintre un tub vidat și un amplificator digital reduce distorsiunile sunetului, în timp ce difuzoarele cu 2.1 canale, din fibră de sticlă împletită, alături de subwooferul integrat, produc un sunet cristalin, de 100 Watt, cu un bass îmbunătățit.
DA-E750 are un design premium, îmbinând elementele clasice de design cu detalii care fac diferenţa. Modelul este disponibil cu un finisaj de lemn lăcuit în culorile mahon sau negru-pian, pus în evidență de lumina caldă a tubului vidat, atunci când aparatul este în funcțiune. DA-E750 este disponibil în România începând cu luna august, la un preț recomandat de 2499 lei.

Vârful de gamă, modelul DA-E750, este primul sistem de andocare dual din lume compatibil atât cu dispozitivele Samsung GALAXY, cât și cu cele Apple iOS – prin conectivitate wireless, ori prin andocare. Oferind o soluție complet wireless, DA-E750 suportă redarea audio prin intermediul AllShare – pentru dispozitivele Samsung GALAXY, AirPlay – pentru dispozitivele Apple, ori Bluetooth 3.0 – pentru alte dispozitive. DA-E750 dispune și de o intrare analog și de un port USB, pentru redarea fișierelor audio în format MP3, WMA și WAV direct dintr-un memory stick, player muzical sau hard disk portabil.

DA-E750

To Top