Download

Antivirus pentru telefon

Virusii au inceput sa-si croiasca drum si catre telefoanele noastre mobile. Aceste mici programe iti pot cauza mai mult rau decat iti imaginezi, incepand cu spionarea convorbirilor pana la efectuarea de convorbiri neautorizate. Asa a aparut nevoia de a instala un antivirus pe telefonul mobil. Avantajul este ca stai mai linistit, dezavantajul este ca telefonul o sa fie incarcat cu inca o aplicatie in plus. Voi decideti…

antivirus telefon

Download Kaspersky Mobile Security pentru telefoane cu Windows Mobile

Download Kaspersky Mobile Security pentru telefoane cu Symbian 9.x Series 60 3rd

Versiunea de proba Kaspersky Mobile Security trebuie instalata pe telefonul vostru mobil smartphone utilizand codul de activare (key) AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3.

Cum se instaleaza programul antivirus pe telefonul mobil

1. Stabileste ce sistem de operare are telefonul tau mobil. Downloadeaza versiunea corespunazatoare pe calculator.
2a. Transfera programul de pe calculator pe smartphone prin cablu, bluetooth, card de memorie, etc. Porneste instalarea Kaspersky Mobile Security din director-ul Inbox al telefonului si urmeaza instructiunile de pe ecran.
2b. Daca ai telefon cu SymbianOS: daca ai Nokia PC Suite pe calculator, click dreapta pe program si alege Install with Nokia Application Installer din meniu.
2c. Daca ai telefon cu Windows Mobile: conecteaza PC-ul cu telefonul prin Microsoft ActiveSync si copiaza programul intr-un director al telefonului. Utilizeaza managerul de fisiere al telefonului pentru lansarea aplicatiei de instalare KasperskyMobile Security.

To Top