Fun

Antrenament… la birou

Cine isi motiva sedentarismul sub pretextul ca programul prelungit la birou nu-i mai lasa timp pentru miscare acum nu mai are nicio scuza: poate sa le faca pe ambele in acelasi timp. Trebuie doar sa-si ia un birou cu banda de alergat incorporata, precum cel din imagine.

Antrenament

Acesta are un spatiu de lucru suficient de generos pentru a permite utilizatorului sa lucreze si, totodata, sa consume calorii cu un efort moderat. De exemplu, in timp ce da telefoane sau isi rezolva alte treburi de birou, poate merge pe banda in ritm normal cativa kilometri, fara a ajunge in punctul in care incepe sa gafaie si sa transpire. O astfel de activitate fizica reduce stresul, imbunatateste circulatia sanguina si, bineinteles, arde de doua ori mai multe calorii decat in cazul unei activitati de birou sedentare.

Spatiul de lucru are 183 x 86 cm, suficient pentru un computer, un telefon si documentele strict necesare. Inaltimea este ajustabila intre 118,1 si 143,5 cm, iar designul in forma de U permite accesul facil la toate obiectele de pe birou. Are un suport cu 4 tavite pentru documente, suport pentru sustinerea pe verticala a documentelor (in cazul in care angajatul-sportiv vrea sa citeasca in timpul antrenamentului), doua suporturi pentru cani, iar marginile biroului sunt rotunjite, pentru un confort sporit in timpul lucrului.

Cadrul din otel si spatiul de lucru din policarbonat ranforsat cu otel garanteaza o durata indelungata de utilizare. Se asambleaza in 45 de minute, se pliaza pe jumatate pentru a ocupa mai putin spatiu la depozitare si costa 400$ (nu include banda de alergat). Oare astfel de birouri ar putea combate, pe termen lung, sedentarismul?

To Top