Stiri

AOC myPlay vine cu o conexiune MHL

AOC oferă un nou monitor dotat cu o conexiune MHL. myPlay (i2757Fm) are drept ţintă milioane de utilizatori Android care vor putea transfera conținutul video pe un ecrand e dimensiuni mari. Monitorul afişează conţinutul de pe smartphone-uri şi tablete pe ecranul său IPS mare de calitate superioară de 68,6 cm (27″) la rezoluţie FullHD (înaltă definiţie completă). De asemenea, bateriile gadgeturilor Android se reîncarcă atunci când sunt conectate la elegantul monitor LED.

Funcţia MHL permite o conexiune directă între un smartphone sau o tabletă compatibile MHL şi monitorul myPlay. Aceasta transferă semnale audio digitale şi conţinut video cu rezoluţie înaltă (1080p) printr-un cablu micro-USB/HDMI.

Datorită iluminării cu LED-uri, monitorul FullHD  (1920 x 1080 pixeli) beneficiază de o luminozitate de 250 cd/m2. Combinat cu un contrast tipic de 1000:1 (contrast dinamic: 20.000.000:1) şi un timp de răspuns de numai 5 ms, monitorul i2757Fm oferă imagini de calitate.

Boxele integrate, precum şi un port USB pentru conectarea stickurilor flash, hard diskurilor, camerelor digitale şi a multor altor dispozitive la computer prin monitor asigură o şi mai mare uşurinţă în folosire.

Monitorul myPlay este disponibil la un preţ recomandat de vânzare cu amănuntul de 1414 lei.

To Top