Stiri

AOC prezintă primul model 4K din linia AGON

AOC AGON AG271UG
AOC AGON AG271UG

AOC prezintă primul model 4K din linia AGON de monitoare de gaming: AOC AGON AG271UG vine echipat cu un panou 4K IPS de 27” (68.6cm), care aduce la viață cele mai noi jocuri cu grafică UHD foarte detaliată și culori precise. În plus, modulul NVIDIA G-SYNC permite o experiență premium de gameplay prin eliminarea întreruperilor și reducerea oricărei distorsiuni a imaginii. Performanța puternică a ecranului este completată de numeroase caracteristici premium proiectate pentru a proteja sănătatea și bunăstarea jucătorului: AOC Ergo Dial Base oferă opțiuni de ajustare ergonomice și o scară a înălțimii, iar tehnologia Flicker-Free a AOC previne epuizarea ochilor în timpul sesiunilor lungi de gaming.

Grafică 4K la cele mai înalte standarde

Plăcile grafice moderne și consolele pentru jocuri video deja sunt capabile să producă o grafică în rezoluție 4K UHD (3840 x 2160 pixeli) la 60fps. De asemenea, dezvoltatorii de jocuri optimizează creațiile lor să strălucească în vizualuri 4K bine detaliate. Cu AOC AGON AG271UG, AOC prezintă acum un ecran cu rezoluție 16:9 care să facă dreptate atât puternicului echipament hardware, cât și artei create de game designeri. Cu panoul 4K IPS de 27” (68.6 cm), monitorul oferă o densitate impresionantă a pixelilor, lucru care permite lumii jocurilor să strălucească cu fiecare detaliu. Pentru a le face să arate și mai bine, tehnologia IPS permite acuratețe mare a culorilor, care poate fi admirat din aproape orice unghi (vizualizarea unghiulor de până la 178°). Iar NVIDIA G-SYNC permite jucătorilor să se bucure la maxium de aceste vizualuri, chiar și în scenele cu ritm rapid.

Modulul G-SYNC ce se regăsește în noul monitor AG271UG sincronizează rata de reîmprospătare a ecranului cu GPU al plăcilor grafice NVIDIA în scopul de a elimina orice fel de întreruperi sau distorsiuni ale imaginii. Rezultatul include grafică 4K și gameplay fără întreruperi, lucru care ajută competitorii de esports să aibă performanțe de top.

Caracteristici premium pentru confort în timpul jocului

Asemenea tuturor celorlalte monitoare din gama AGON, AG271UG vine cu un set de caracteristici pentru a sprijini confortul jucătorilor profesioniști, bunăstarea și performanța acestora. Pentru o postură sănătoasă în timpul jocului, AOC Ergo Dial Base oferă opțiuni de ajustare ergonomice incluzând înclinarea, rotirea și reglarea înălțimii (scară a înălțimii inclusă). Pentru a menține ochii jucătorului sănătoși și relaxați, tehnologia Flicker-Free a AOC minimizează licărirea pentru a preveni încordarea ochilor, iar opțiunea Low Blue Light a AOC reduce lumina albastră de scurtă durată care dăunează. Pentru un avantaj adițional în jocuri cu culori mai închise, opțiunea Shadow Control a AOC luminează porțiunile din ecran foarte întunecate fără să afecteze restul imaginii. Pentru a face pachetul complet, un suport retractabil cu cască permite jucătorilor să își depoziteze în siguranță castile între meciurile esports, iar un mâner comod permite transportarea ușoară a monitorului în diverse locații.

Monitorul AOC AGON AG271UG va fi disponibil începând cu Aprilie 2017, la prețul de 3599 LEI.

AOC AGON AG271UG

AOC AGON AG271UG

To Top