Stiri

Aplicația gratuită Qfile pentru Windows Phone 8

QNAP HS-210 Silent NAS
QNAP HS-210 Silent NAS

QNAP a lansat versiunea aplicației Qfile pentru dispozitivele cu sistem de operare Windows Phone 8. Disponibilă anterior pentru iOS și Android, aplicația le permite utilizatorilor de Windows Phone 8 să acceseze de la distanță, să administreze și să partajeze fișierele de pe Turbo NAS. Totodată, fotografiile, clipurile și alte documente realizate cu telefoane inteligente și tablete vor putea fi transferate direct pe serverele de stocare QNAP, via Internet sau WiFi.

QNAP Qfile

QNAP Qfile

“Suntem încântați să introducem prima noastră aplicație pentru ecosistemul Windows Phone 8 și să le oferim utilizatorilor noștri mai multe opțiuni de acces”, a declarat Jason Hsu, manager de produs la QNAP. “Qfile este o aplicație extraordinară, care permite administrarea ușoară a funcțiilor serverului Turbo NAS. Sperăm ca utilizatorii de dispozitive cu sistem Windows Phone 8 să se bucure de toate avantajele controlului de la distanță pentru a-și îmbunătăți propria experiență digitală” a mai adăugat acesta.

QNAP HS-210 Silent NAS

QNAP HS-210 Silent NAS

Qfile este o aplicație gratuită care oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa de la distanță unul sau mai multe servere Turbo NAS. Aceasta permite accesul facil, managementul și partajarea conținutului pe Turbo NAS și încărcarea fișierelor direct de pe dispozitivul mobil.

Utilizatorii vor putea salva fotografiile realizate cu telefonul mobil direct pe serverul de acasă, prin Internet. Scenariul de folosire implică astfel un backup binevenit pentru datele mobile. Prin Qfile, muzica și filmele de pe TurboNAS vor putea fi redate direct pe telefon sau tabletă. Mai mult, materialele vor putea fi afișate și pe ecrane mai mari prin DLNA. Aplicația vine în ajutorul persoanelor care vor să acceseze fișiere stocate la birou sau acasă, având posibilitatea de a crea linkuri de download de pe QNAP, atunci când vor să partajeze informațiile cu alți colaboratori.

QNAP Qfile

QNAP Qfile

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați: www.qnap.com/i/en/qts4_phone_app.

Aplicația Qfile poate fi descărcată gratuit din magazinul Windows Phone Store accesând: http://goo.gl/DsxkDK.

To Top