Stiri

Apple dezamăgește fanii

Apple iPad Air
Apple iPad Air

Tabletele Apple sunt dorite de foarte mulți cumpărători, însă puțini își permit să plătească prețul cerut. Apple știe să ambaleze niște tablete obișnuite din zona high-end într-o poveste frumoasă ce-i atrage pe cei care au mai puține lucruri în comun cu tehnologia.

Chiar dacă nu excelau în ceava anume, tabletele iPad, fabricate în China, par să facă un pas înapoi, distanța dintre ele și liderul Samsung mărindu-se și mai mult. Cum Samsung este o companie care inventează și dezvoltă tehnologie, va fi foarte greu pentru Apple să găsească furnizori de componente de top și fabrici chinezești care să asambleze tehnologia altora.

iPad Pro de 9.7 inci este a doua pastilă amară administrată fanilor mărcii, prima fiind prețul piperat. Chipsetul A9X ce motorizează noul iPad este subtactat la frecvența de 2.16 GHz, comparativ cu cei 2.24GHz ai modelului de 12.9 inci. Mai mult, noul iPad are 2GB de memorie RAM, comparativ cu 4GB pentru modelul de 12.9 inci. Mai puțină memorie înseamnă mai multă bătaie de cap pentru cei care navighează pe internet și folosesc Chrome și servicii precum Facebook sau Google Maps.

To Top