Stiri

Apple Watch Seria 7 este disponibil în oferta Vodafone

Apple Watch Seria 7
Apple Watch Seria 7

Vodafone oferă Apple Watch Seria 7 Cellular, cu un ecran mai mare și mai avansat, rezistență sporită, încărcare rapidă, variante noi de culori ale carcasei din aluminiu și sistem de operare watchOS 8.

Apple Watch Seria 7 vine cu un ecran Always-On Retina reproiectat, cu o suprafață de afișaj sporită și margini subțiri. Cu o grosime de doar 1,7 mm și marginile înguste, Apple Watch Seria 7 maximizează suprafața ecranului, dar având un impact minim asupra dimensiunilor generale ale ceasului.

Apple Watch Seria 7 prezintă o interfață optimizată pentru display mai mare, tastatură QWERTY și două fețe noi — Contour și Modular Duo — concepute special pentru noul dispozitiv. Utilizatorii beneficiază de o durată a bateriei de 18 ore, completată de opțiunea de încărcare cu 33% mai rapidă. Disponibil în varianta de 41mm și 45mm, Apple Watch Seria 7 este cel mai solid lansat vreodată, având ecranul frontal din cristal mult mai rezistent la fisuri. Totodată, este primul Apple Watch cu certificare IP6X pentru rezistență la praf și clasificare WR50 pentru rezistență la apă.

Apple Watch Seria 7 introduce carcase noi și foarte frumoase din aluminiu, inclusiv midnight, starlight, green și o nouă variantă blue, împreună cu o gamă nouă de curele în culori și stiluri diferite. Noile Apple Watch oferă instrumente indispensabile pentru sănătate și starea de bine, inclusiv senzor cardiac electric și aplicație ECG3 și senzor și aplicație de măsurare a saturației de oxigen.

watchOS 8 îi ajută pe utilizatori să rămână sănătoși, activi și conectați, cu ajutorul unor noi tipuri de antrenamente, a noii aplicații de Mindfulness, oferind caracteristici inovatoare de accesibilitate, acces sporit în Apple Wallet, mai multe capabilități disponibile în Home, precum și îmbunătățiri aduse aplicațiilor de mesagerie și Photo.

Apple Watch Seria 7 este disponibil la Vodafone cu serviciul OneNumber, care le permite utilizatorilor să folosească același abonament mobil pe mai multe dispozitive. Astfel, abonații Vodafone persoane fizice care își achiziționează Apple Watch pot activa OneNumber direct din aplicația Watch de pe iPhone, serviciul fiind inclus în primele trei luni. După această perioadă, costul serviciului este de doi euro/ lună, fără perioadă contractuală.

To Top