Stiri

Apple iPhone 5

Apple iPhone 5
Apple iPhone 5

Apple a a lansat ieri seară noul iPhone 5, un telefon high-end menit să facă față concurenței Samsung. Noul iPhone va înlocui modelul 4S, depășit din punct de vedere tehnologic.

iPhone 5 nu impresionează cu nimic și parcă arată că Apple nu a mai găsit furnizorii care să-i ofere tehnologii deosebite în premieră. Noul iPhone 5 dispune de un ecran cu diagonala de 4 inci și rezoluția de 1136×640 pixeli, procesor A6 și două camere video. Conectivitatea LTE a fost, de asemenea, adăugată astfel încât iPhone 5 poate transfera date cu 100Mbps.

Apple nu oferă prea multe date despre hardware-ul intern pentru a nu da posibilitatea clienților să compare terminalele. Cu toate acestea sunt cunoscute unele componente livrate de firmele asiatice. Camera principală are un senzor de 8 megapixeli, la fel ca cea montată pe iPhone 4S, dar este cu 25% mai mică. Modul panoramic pune cap la cap fotografiile pentru a crea o imagine cu rezoluția de până la 28 megapixeli. Camera frontală a fost înlocuită cu una mai performantă ce poate înregistra clipuri la rezoluție 720p.

O altă modificare majoră o reprezintă conectorul Lightning cu 8 pini ce a permis subțierea carcasei până la 7.6 mm, fiind mai subţire decât iPhone 4S. Din păcate pentru fanii Apple, gadget-urile făcute pentru generațiile vechi nu vor putea fi folosite cu noul model. Cei care au dock-uri și alte echipamentele pentru iPhone vor putea cumpăra un adaptor special. Iphone 5 rulează noul sistem de operare iOS 6 și cântăreşte 112 grame.

Apple iPhone 5

Apple iPhone 5

Apple iPhone 5

Apple iPhone 5

To Top