Stiri

S-a lansat Huawei Watch Ultimate Design, află cât costă un smartwatch din aur de 18 karate


(CREDIT: Huawei)

Smartwatch-ul HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN, lansat pe 14 septembrie în Barcelona, este acum disponibil în România. Modelul, ce conține 75% aur de 18 karate, vizează utilizatorii pasionați de tehnologie care iubesc și își permit luxul.  HUAWEI își manifestă astfel interesul de a crea produse cu un design și caracteristici tehnologice superioare, conform noii direcții de brand, Fashion Forward.

Dispozitivul nu este doar o bijuterie, ci și un partener util în monitorizarea sănătății și a activităților fizice. Ecranul de calitate superioară și funcțiile avansate de monitorizare a sănătății, precum măsurarea nivelului de oxigen din sânge și monitorizarea somnului, îl fac un companion de încredere.

Îți afișează ritmul cardiac în timp real, dar când vei afla prețul… poți simți ceva palpitații. Costă 14 999 lei – nici mai mult nici mai puțin. Da, îți trebuie o gardă de corp pentru a-l purta prin centrul vechi 🙂

Vânzarea este însoțită și de câteva servicii premium: garanție de 3 ani, livrare gratuită, training despre configurarea smartwatch-ului.

WATCH ULTIMATE DESIGN promite până la două săptămâni de autonomie a bateriei și posibilitatea de încărcare rapidă, ajungând până la 25% din capacitate în doar 10 minute.

Urmărește clipul de prezentare Huawei Watch Ultimate Design

To Top