Stiri

ASUS aduce în România toată gama ProArt StudioBook pentru profesioniști

Seria ASUS ProArt StudioBook
Seria ASUS ProArt StudioBook

Pentru activitățile specifice unor domenii creative, cum ar fi arhitectura, grafica, designul sau crearea de conținut vizual, ai nevoie de un hardware extrem de avansat, motiv pentru care notebook-urile profesionale din seria ASUS ProArt StudioBook sunt în mod constant în topul preferințelor profesioniștilor. Noua serie, care a devenit recent disponibilă și în România, integrează procesoare puternice Intel Xeon și grafică NVIDIA Quadro.

Plăcile grafice NVIDIA Quadro RTX oferă mai multe nuclee CUDA, RT și Tensor, făcând posibile randarea animațiilor, editarea clipurilor video 8K și manipularea datelor într-un mod mai eficient și mai fluid. Sistemele vin în configurații cu până la 128 de GB de RAM și oferă un generos spațiu de stocare rapid pe SSD, care poate atinge chiar și 4 TB, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru conținutul video la înaltă rezoluție care necesită un spațiu de stocare masiv.

De menționat că fiecare sistem din seria ProArt StudioBook trece, în prealabil, prin numeroase teste de durabilitate și certificări de nivel militar, garantând astfel faptul că își va păstra calitățile și funcționalitatea chiar și atunci când este supus unui regim intens de exploatare.

ProArt StudioBook Pro X W730

Flagship-ul seriei, ProArt StudioBook Pro X W730, este cel mai puternic notebook ce poate fi achiziționat în acest moment de creatorii de conținut. Laptopul poate fi echipat cu procesor Intel Xeon sau Intel Core i7 din generația a 9-a cu șase nuclee fizice – combinația optimă de frecvență ridicată și număr de fire de execuție pentru gestionarea unor aplicații complexe cu mai multe operații în paralel. ProArt StudioBook Pro X oferă o acoperire de 97% a spectrului de culori DCI-P3 și o acuratețe ridicată în redarea culorilor.

ProArt StudioBook Pro X este primul notebook din serie care integrează ScreenPad 2.0. Acest ecran tactil secundar interactiv îmbunătățește experiența uzuală de interacțiune cu laptopul, oferindu-le utilizatorilor o interfață intuitivă, similară celei de pe un smartphone, prin intermediul căreia pot gestiona cu ușurință sarcinile.

Prețurile acestei game variază în prezent de la 10.000 lei la 13.400 lei.

Vezi oferta online pentru StudioBook Pro X

ProArt StudioBook Pro 17 W700

ProArt StudioBook Pro 17 W700 este un portabil foarte puternic, care se achită de sarcinile cele mai complexe în cel mai scurt timp. Performanțele acestui laptop sunt comparabile cu cele ale sistemelor desktop. Configurațiile disponibile sunt echipate cu procesoare Intel Core i7 sau Intel Xeon, la care se adaugă diverse opțiuni grafice NVIDIA Quadro.

Aceste modele intraseră pe piață din decembrie 2019, dar portofoliul pare acum mai diversificat. Am găsit două configurații disponibile de la 13.350 la 14.000 lei.

Vezi oferta online pentru StudioBook Pro 17

ProArt StudioBook 17 H700

Modelele ASUS StudioBook 17 H700 au la bază procesoarele Intel Core i7 din generația a noua sau Intel Xeon și grafică NVIDIA GeForce RTX 2060. Combinația dintre grafica de top și portabilitate fac din ProArt StudioBook 17 o soluție perfectă pentru profesioniștii din segmentul creativ care călătoresc frecvent.

ProArt StudioBook 15 H500

Gama ProArt StudioBook 15 oferă toate caracteristicile necesare pentru punerea în valoare a creativității. Modelele sunt echipate cu procesoare Intel Core i7 și până la 48 de GB de memorie RAM. Ecranul de 15,6 inchi, de tip NanoEdge, implementat pe ProArt StudioBook 15 este cu adevărat impresionant. Panoul are un spectru de culoare extins și oferă o acuratețe excepțională a culorilor pentru a asigura un nivel excelent al detaliilor și imagini vibrante, puternice, mult mai realiste. Modelul urmează să intre în curând pe piața românească.

Laptop ASUS ProArt StudioBook Pro 15 W500G5T

Laptop ASUS ProArt StudioBook Pro 15 W500G5T

Notebook-urile ProArt StudioBook sunt disponibile în magazinele de profil din România, în diverse configurații, ce se potrivesc fiecărui scenariu de utilizare. Prețurile pornesc de la aproximativ 10.500 de lei (taxe incluse), variind în funcție de configurație.

To Top