Stiri

AROBS Transilvania creeaza software pentru Nokia

Nokia a invitat la evenimentul ce se desfășoară zilele acestea la Londra 14 companii din lumea întreagă care s-au făcut remarcate prin software-ul creat pentru telefoanele mobile. Compania românească AROBS Transilvania Software a primit sarcina să dezvolte o aplicație pentru noul smartphone Nokia N8.

Fiecare companie are alocată o anumită temă iar aplicația urmează să fie creată de o echipa de doi programatori. Concursul, care se desfasoara in perioada 14-15 septembrie la Londra, in cadrul Nokia Developer Summit 2010, consta in dezvoltarea unor prototipuri de aplicatii intr-un timp record.

Softurile sunt bazate pe ideile castigatoare de la competitia MakeMyApp lansata de Nokia in acest an. Cele mai bune trei aplicații dezvoltate în cadrul competiției Nokia World Hackaton 2010 vor beneficia de premii în valoare totală de aproximativ 80.000 de euro. AROBS Transilvania Software va participa la Nokia World Hackaton 2010 alături de companii din țări precum Danemarca, Egipt, Japonia, India, Portugalia sau Mexic. N8

To Top