Stiri

Asesoft aduce navigatoarele SERIOUX

Asesoft aduce în România navigatoarele GPS NaviMATE T2 de la SERIOUX ce vin cu o serie de noutăţi printre care se numără procesoarele Atlas IV de 500 MHz şi baterii cu o capacitate crescută pentru un plus de autonomie. Modificăi importante sunt realizate la partea de software prin adoptarea hărților livrate de compania locală Suncart.

„Ţintim cu noua generaţie de PND-uri SERIOUX o cotă de piaţă de 10% pentru Q4 2010. Parteneriatul dintre SERIOUX – brandul local cu cea mai interesantă dinamică în ultimii doi ani, Sygic – lider în domeniu, al cărui soft va fi prezent doar pe navigatoarele SERIOUX, Suncart – singura opţiune solidă pentru harta României şi Asesoft – cel mai mare distribuitor IT de pe piaţă, creează premisele unei noi soluţii ce va concura în 2011 pentru poziţia de lider”, a declarat Oana Barbu, Head of Purchase la Asesoft Distribution.

„Noile aparate au design, fiabilitate şi performanţe mult îmbunătăţite şi înglobează cele mai noi funcţii – de la cele multimedia (rulare muzică, filme, poze) prezente la toată gama (35T2, 43T2, 6500TM) – la cele premium precum bluetooth, FM transmitter, car kit la modelul cel mai avansat (NaviMATE 6500TM). Diagonalele disponibile sunt 3.5, 4.3 şi 5 inci”, a mai spus Oana Barbu.

To Top