Stiri

ASRock lansează trei plăci de bază pe soket AM1

ASrock AMD
ASrock AMD

AMD a anunţat recent noua platformă AM1, ce vine echipată cu un nou APU şi un nou soket. Noile APU-uri AMD poartă numele seriilor AMD Athlon/ AMD Sempron şi sunt procesoare cu până lapatru nuclee, dotate cu o excelentă arhitectură grafică integrată, şi capabile să suporte memorii DDR3 la 1600MHz. Pentru a întâmpina această noua platformă, ASRock a lansat trei placi de bază AM1, modelele AM1H-ITX, AM1B-ITX şiAM1B-M (două placi Mini-ITX şi una Micro ATX).

Cea mai performanta placa a Seriei AM1 APU – AM1H-ITX, este în premieră echipată cu dublă alimentare. Astfel, pe lângă alimentarea standard ATX pe 24-pini, noua placă de bază de la ASRock este echipată şi cu o mufă DC-In, ca îşi poate trage putere de la un adaptoar de alimentare pe 19V.

Fiind o placă de bază mini-ITX foarte atractivă, AM1H-ITX oferă component de calitate, incluzând condensatori solizi, patru ieşiri video (D-Sub, DVI-D, HDMI, şi Display Port), conectivitate extinsă cu patru conectori SATA3 6Gb /s, patru porturi USB 3.0, precum și un slot mini-PCIe, util pentru conectarea unui card WiFi.

Noile plăci de bază AM1 sunt dotate cu ASRock High Density Glass Fabric PCB, o tehnologie ce reduce în mod eficient spatiul inutil dintre straturile PCB-ului pentru a proteja placa de baza împotriva scurt-circuitelor cauzate de umiditate. Tot aici veţi regăsi şi tehnologia Full Spike Protection, ce protejează împotriva supra-curenților de la sursa de alimentare şi a spike-urilor de tensiune cauzate de fulgere sau descărcării electrostatice.

Pe măsura ce mini-PC-urile devin din ce în ce mai populare, combinația dintre un APU şi o placa de bază mini ITX va reprezenta cea mai buna opțiune. Astfel, prin prisma performanţelor oferite, seria de plăci de bază ASRock AM1 este alegerea ideală atunci când vrei să-ţi construieşti cel mai compact PC AM1!

ASrock AMD

ASrock AMD

To Top