Stiri

Assassin’s Creed 3 în România

Assassin's Creed 3

Assassin’s Creed 3 va fi lansat în România prin intermediul magazinelor specializate.
Evenimentul festiv va avea loc miercuri, 31 octombrie în magazinul Media Galaxy din centrul comercial Orhideea din Bucureşti. Pe lângă Assassin’s Creed 3 care va fi prezentată pe console PlayStation 3, participanţii vor putea încerca şi Assassin’s Creed 3: Liberation pe PS Vita.

Assassin’s Creed 3 ne propune o aventură în America de Nord a secolului 18. După mai bine de 20 ani de conflicte dintre coloniile Americane şi Regatul Britanic, războiul a devenit inevitabil. În mijlocul acestui scenariu care prevesteşte masacrul dintre forţele oponente, apare un nou asasin cu origini neaşteptate: un descendent al mândrului trib Mohawk. Lupta sa pentru libertate şi justiţie îl va purta în mijlocul revoluţiei. Cu arme noi precum arcul sau tomahawk-ul, noul Assassin’s Creed propune o abordare diferită, încercând să dezlege şi povestea protagonistului episoadelor de până acum, Desmond Miles.

Sunteti aşteptati miercuri, 31 octombrie, începând cu ora 19:00 la magazinul Media Galaxy din centrul comercial Orhideea din Bucureşti situat pe Calea Giuleşti, nr.1-3, sector 6, pentru un eveniment de neuitat.

Assassin's Creed 3

To Top