Stiri

ASUS a lansat media player-ul inteligent O!Play TV Pro

ASUS a lansat media player-ul inteligent O!Play TV Pro, un model accesibil ce oferă funcțiile unui televizor de ultimă generație. O!Play TV Pro este livrat cu un tuner digital DVB-T pentru recepția programelor TV digitale transmise terestru.

Materialele video pot fi înregistrate pe un hard disk intern de 3.5” cu ajutorul recorder-ului video inclus (PVR). ASUS a integrat în dispozitiv funcția TimeShift, care poate opri și relua emisiunile digitale, în timp real, atunci când utilizatorul e nevoit să plece din fața ecranului, dar nu dorește să piardă acțiunea.

Compatibilitatea rămâne o chestiune critică pentru media playere. În consecință, O!Play TV Pro oferă suport pentru mai mult de 50 de standarde multimedia importante, pentru o vizualizare fără griji. Printre acestea se regăsesc: ISO, MKV, RM/RMBV, MVA, AVI, MPEG1/2/4 și MP4. Prin adăugarea suportului 3D, player-ul folosește H.264 MV (TS, M2TS și BD-ISO) extinzând compatibilitatea cu majoritatea formatelor 3D existente pe piață.

Redarea, transferul și partajarea conținutului HD devin mai simple prin O!Easy, tehnologie care conectează O!Play TV Pro cu celelalte echipamente din sufragerie.

Următoarele funcții se apelează printr-o apăsare de buton:

– O!Capture: conținutul multimedia și programele TV pot fi postate pe Facebook
– O!Replay: redă ultimele șapte secunde dintr-un program
– O!Direct: redă conținutul stocat pe desktop sau notebook direct pe TV
– O!MediaShare: redă printr-o conexiune wireless conținutul stocat pe un dispozitiv mobil direct pe TV
– AutoPlay: redă clipurile stocate pe un drive USB sau card SD/MMC/MS/xD fără setări suplimentare

O!Play TV Pro este un produs activ. Se poate conecta prin conexiunile Gigabit Ethernet și Wi-Fi la o multitudine de servicii și materiale online. Echipamentul maximizează lățimea de bandă disponibilă, reduce decalajul și latențele, oferind un transfer rapid și un streaming fluid. O!Play TV Pro este preconfigurat pentru a accesa instant Acetrax, Facebook, YouTube Leanback, DailyMotion, Flickr și Picasa. ASUS oferă periodic actualizări de software pentru dispozitiv și paleta sa de servicii, utilizatorii putându-se aștepta la o creștere continuă a conținutului disponibil online.

O!Play TV Pro

O!Play TV Pro

To Top