Stiri

ASUS instaurează republica la DREAMHACK București 2012

ASUS Fusion Thermo Solution
ASUS Fusion Thermo Solution

ASUS susține cea mai mare competiție de gaming din România, DREAMHACK București în perioada 20-21 octombrie 2012 în incinta Turbohalle.
Printre produsele ASUS expuse la DREAMHACK București se vor regăsi laptopurile de gaming ASUS ROG G55 și G75, desktopul ASUS ROG TYTAN CG8580, platforma Maximus V Formula, plăcile video ASUS ARES și HD7970 Matrix, placa de sunet Xonar Phoebus, căștile audio ROG Vulcan ANC și maușii de gaming ROG.

Vizitatorii standului ASUS vor putea câștiga premii zilnice în cadrul tombolei ASUS ROG, vor putea testa portabilele ASUS ROG G55 și G75 și au la dispoziție un circuit de curse cu mașini telecomandate în miniatură. Premiile oferite constă în 2 routere ASUS RT-N66U, 2 media playere O!Play Mini și 2 căști audio ROG Vulcan ANC.

Seria de produse ROG înseamnă performanță de primă clasă, control inovativ conferit utilizatorilor și design special conceput să răspundă cerințelor hardware exigente. DREAMHACK București 2012 va aduce cea mai mare desfășurare de forțe de gaming în România, prilej cu care jucătorii și vizitatorii vor descoperi un line-up de ultimă generație în cadrul standului Republic of Gamers”, a declarat Liviu Marica, PR & Marketing Manager ASUS România.

DREAMHACK este cel mai mare eveniment dedicat sportului electronic, deținând recordul absolut pentru audiență. În anul 2009 nu mai puțin de 200.000 de vizitatori au trecut pragul pavilioanelor în care s-a desfășurat evenimentul, recordul fiind menționat în Guinness Book. La acestă competiție participă cei mai buni gameri din lume, ce s-au remarcat la nivel mondial, dar și jucătorii amatori, în curs de afirmare.

Pe parcursul ultimilor 6 ani, produsele ROG au primit numeroase premii pentru design industrial precum iF Design, Red Dot și Good Design și au fost bine primite de entuziaștii din lumea întreagă. Miile de distincții conferite de presa de specialitate sunt mărturii ale calității și inovațiilor oferite de ROG, dar și ale angajamentului de a domina segmentul PC-urilor de înaltă performanță.

ASUS Fusion Thermo Solution

ASUS Fusion Thermo Solution

To Top