Stiri

ASUS participă la Milan Design Week

ASUS TAICHI

Expozițiile de design sunt rezervate în mod tradițional unor categorii mai puțin înclinate spre tehnologie. ASUS demontează aceste prejudecăți și participă zilele acestea la Milan Design Week cu un stand reunit sub sloganul „Authentic Beauty”. Expoziția organizată în orașul italian are loc în perioada 9-14 aprilie și reunește cele mai reprezentative soluții de design la nivel mondial. Conceptul din spatele expoziției „Authentic Beauty – Frumusețe Autentică” exprimă frumosul în toate formele de expresie.

ASUS expune alături de cunoscuți designeri italieni următoarele modelele: ASUS TAICHI, PadFone Infinity, notebook-uri cu touchscreen, tablete, desktop-uri All-in-One, monitoare și accesorii.

Filosofia ASUS „Design Thinking — Start with People” este bazată pe idea că tehnologia trebuie să se adapteze stilului de viață al utilizatorilor. Specialiștii ASUS studiază și iau în considerare părerile utilizatorilor în căutarea de noi soluții de design. Aceste abordări au fost premiate cu iF Design Awards în 2013 preucm și cu Good Design, Red Dot și G Mark.

ASUS Happiness 2.0 subliniază câteva aspecte importante ce țin de experiența de utilizare și de senzațiile trăite de utilizatori. ASUS se concentrează pe imaginile de o calitate incredibilă oferite de panouri IPS, sunetul de calitate generat de tehnologia proprietară SonicMaster și suportul ‘Smart Gesture’ pentru ecranele tactile.

ASUS TAICHI

To Top