Stiri

ASUS anunță noile surse de alimentare TUF Gaming Gold


(CREDIT: ASUS)

ASUS a lansat linia de surse de alimentare TUF Gaming, concepută pentru a alimenta fiabil și stabil PC-urile de gaming pentru anii următori. Acestea au un rating de eficiență 80 PLUS Gold îmbunătățit și puteri mai mari pentru a alimenta orice platformă de ultimă generație.

La fel ca și sursele de alimentare TUF Gaming din generația anterioară, cele mai recente PSU-uri Gold de până la 1200W sunt construite cu componente de calitate militară pentru o utilizare fiabilă pe termen lung, cu un strat de protecție pe PCB pentru a proteja împotriva scurt-circuitelor ce ar putea fi cauzate de umiditate și praf. Designul ventilatorului axial-tech de 135 mm mărește presiunea aerului pentru a menține temperaturile de funcționare scăzute, fără zgomotul ventilatoarelor tipice de calitate superioară – iar noile PSU dispun, de asemenea, de un rulment cu bile duble pentru o longevitate extinsă.

Compatibilitate ATX 3.0 și design complet modular

ASUS oferă sursele de alimentare TUF Gaming la puteri și mai mari, perfecte pentru alimentarea unui build DIY capabil să ruleze jocuri AAA mult timp de aici înainte. Utilizatorii au posibilitatea de a alege între modelele de 750 W, 850 W, 1000 W și 1200 W, fiecare dintre acestea având compatibilitate ATX 3.0 completă și cabluri de alimentare native cu 16 pini pentru plăci grafice moderne. Fiecare model este complet modular, permițând utilizatorilor să elimine aglomerația inutilă de cabluri din sisteme.

Garanție de 10 ani

Noile surse de alimentare TUF Gaming PSU au primit, de asemenea, certificarea 80 PLUS Gold, ceea ce înseamnă că sunt capabile să funcționeze și mai eficient decât generația anterioară. De asemenea, aceste modele au trecut prin aceleași teste riguroase ca toate celelalte componente TUF Gaming, inclusiv temperaturi extreme și vibrații, pentru a se asigura că sunt pregătite pentru o funcționare pe termen lung. Compania a mărit garanția de la 6 ani la 10 ani.

To Top