Stiri

ASUS te invită la DreamHack Bucharest 2015

ASUS la Dreamhack 2014
ASUS la Dreamhack 2014
ASUS la Dreamhack 2014

ASUS la Dreamhack 2014

ASUS va participa la cea de-a cincea ediție a celui mai important concurs de gaming din regiune: DreamHack Bucharest 2015. Evenimentul se va desfășura la Sala Polivalentă din București în perioada 24 – 26 aprilie 2015, reunind cei mai talentați jucători din întreaga lume. Laptopurile ROG G751 și desktopurile compacte de gaming ROG G20 și GR8 vor fi prezente la standul ASUS, alături de cele mai noi componente și periferice de gaming.

ASUS participă și în acest an la eveniment cu stand impresionant. Pe lângă expunerea celor mai noi produse de gaming ASUS, vor fi organizate competiții și concursuri dotate cu premii atractive.

Vizitatorii vor putea testa modelul ROG G751, cel mai puternic laptop de gaming pe care îl puteți achiziționa din România, precum și desktopul ROG G20. Laptopul de gaming ASUS ROG G751 are la bază procesoarele Intel Core i7 și grafica NVIDIA GeForce GTX970M/980M ce asigură o fluiditate remarcabilă chiar și atunci când sunt rulate cele mai pretențioase jocuri ale momentului. Sistemul de răcire este format din două ventilatoare independente și elemente din cupru ce au capacitatea de a elimina o cantitate mare de căldură într-un timp scurt. Grilele de ventilație direcționează aerul cald departe de utilizator și au un rol cheie în eficiența designului termic al modelului G751.

ASUS ROG G751

ASUS ROG G751

Totodată, în zona DEMO vizitatorii vor putea testa șapte sisteme de gaming. Unul dintre acestea va integra placa video Poseidon GTX 980 și placa de baza Maximus VII Formula. ASUS va expune și o configurație SLI cu două plăci video high-end Matrix 980, pe o placă de bază Rampage V Extreme.

Monitoarele expuse vor fi cele din gama ROG Swift, iar printre accesoriile prezentate va fi și o premieră: mouse-ul Sica va fi expus pentru prima dată în România. Este vorba de un mouse pentru gaming inspirat de sabia dacică Sica. Acesta este optimizat pentru jocurile de tip MOBA (multiplayer online battle arena) și dispune de un senzor optic precis cu simțuri ascuțite. Sica va fi acompaniat de Gladius și Strix Claw.

Câștigătorul concursului „Scoate Modder-ul din tine!” organizat recent de PC GARAGE și ASUS va fi prezent la DreamHack Bucharest 2015. PC-ul cu silueta personajului Adjutant (din Starcraft 2) va fi expus în cadrul standului.

Concursuri și premii în standul ASUS

Vineri și sâmbătă va fi organizat un concurs de cosplay, participanții costumați în personajele preferate având ocazia să se fotografieze la standul ASUS. Pozele vor fi publicate într-un album pe pagina de Facebook ASUS România, iar cea mai populară fotografie va fi premiată cu o tabletă ASUS Fonepad.

Tombolele zilnice îi vor recompensa pe cei mai norocoși abonați cu câte un rucsac ROG Nomad sau un mouse GX1000. Fiecare extragere va cuprinde și premii secundare precum șepci Republic of Gamers, tricouri și mouse pad-uri. Nu vor lipsi nici fotografiile realizate alături de fetele ASUS ROG, fiecare vizitator primind câte o brățară din silicon Republic of Gamers.

ASUS ROG GX1000

ASUS ROG GX1000

ASUS participă, de asemenea, la DreamQuest oferind premii precum mouse-ul ASUS STRIX CLAW, pad-ul ASUS STRIX GLIDE SPEED, tricouri, șepci Republic of Gamers și brățări de silicon (Detalii aici: http://dreamhack.ro/bucharest-2015/dreamquest/). Proba pentru obținerea ștampilei ROG constă în publicarea pe Facebook a unei poze „selfie” realizate în standul ASUS.

Standul ASUS – LikeIT va găzdui și etapele finale ale două campionate de gaming: Dota2 Hall of Fame (detali aici: http://www.dota2romania.com/category/hall-of-fame/) și CS:GO EML (detali aici: http://emleague.ro)

DreamHack Bucharest 2015 va cuprinde 4 turnee internaționale și 5 competiții naționale în care vor evolua peste 400 de jucători străini și români pentru premii în valoare de peste 250.000 de dolari. Pentru mai multe detalii și programul evenimentului consultați: http://dreamhack.ro/bucharest-2015/

To Top