Stiri

AVerMedia anunta un acord de licentiere cu SplitmediaLabs

AVerMedia Live Gamer HD
AVerMedia Live Gamer HD

AVerMedia Technologies anunta incheierea unui acord de licentiere cu SplitmediaLabs, lider in aplicatii de streaming si dezvoltator al XSplit Broadcaster. Conform intelegerii, cea mai noua solutie de captura AVerMedia pentru jocuri, Live Gamer HD, va fi insotita de o licenta Premium XSplit Broadcaster pentru 3 luni. Aceasta placa de captura cu compresie hardware HD va fi totodata complet integrata in XSplit Broadcaster 1.1 pentru a oferi astfel utilizatorilor o experienta lipsita de cusur.

AVerMedia si SplitmediaLabs lucreaza intens de mai multe luni la aceasta integrare, impartasind ideea ca orice gamer trebuie sa poata transmite usor, dar folosind instrumente puternice. Live Gamer HD este fara nicio urma de indoiala cel mai puternic produs lansat de AVerMedia in acest an; capabilitatile sale de compresie hardware si functia pass-thru via HDMI/DVI le permit gamerilor sa ruleze jocuri si sa inregistreze gameplay-ul in fundal la rezolutie HD 1080p, fara a solicita suplimentar procesorul. Odata de XSplit Broadcaster va integra solutia de captura Live Gamer HD, utilizatorii interesati de streaming video vor putea sa beneficieze de calitatea video premium oferita si de compresia hardware, fara nicio bataie de cap. Licenta pe 3 luni oferita in pachet pentru XSplit Broadcaster este una premium, ceea ce inseamna ca asigura functionalitatea completa a aplicatiei, incluzand aici dreptul de a o folosi in scopuri comerciale.

Nu numai Live Gamer HD, dar si Game Broadcaster HD, un alt produs AVerMedia de top, va fi integrat in XSplit Broadcaster 1.1. AVerMedia si SplitmediaLabs demonstreaza prin aceasta colaborare hotararea lor de a oferi o partajare mai buna a gameplay-ului via Internet si o experienta superioara gamerilor, utilizatorii interesati de streaming live beneficiind din plin de colaborarea acestor doi lideri ai industriei.

AVerMedia Live Gamer HD

AVerMedia Live Gamer HD

To Top