Jocuri

AVerMedia susține Gala Sportului Electronic

AVerMedia Game Broadcaster HD
AVerMedia Game Broadcaster HD

AVerMedia anunță implicarea sa într-un nou eveniment de gaming marca Arena Cyber League. ACL are ca obiectiv principal ridicarea jocurilor la nivel de sport electronic în România. De aceea, și-a propus să intensifice treptat importanța jocurilor în România și să îmbine divertismentul cu educația. Ca parte a acestui amplu proiect, Arena Cyber League au încheiat un parteneriat cu Universitatea Hyperion, ce promite organizarea de noi evenimente de gaming în România.

Așa se face că Gala Sportului Electronic – Ediția de Iarnă va avea loc vineri, pe data de 14 decembrie, începând cu ora 14:00, în amfiteatrul 3.2 din corpul B al Universității Hyperion și se adresează studenților acestei instituții. Concursul de Starcraft 2 pus la cale de ACL împreună cu conducerea universității va reuni 16 concurenți și peste 150 de spectatori, dar și o serie de invitați de seamă.

AVerMedia susține această idee încă de la primii pași realizați de organizatori în această direcție și de aceea susține și Gala Sportului Electronic – Ediția de Iarnă, atât prin furnizarea soluțiilor de captură necesare Streaming-ului Live pe Internet, cât și prin premiile pregătite pentru câștigătorii concursului.

AVerMedia Game Broadcaster HD

AVerMedia Game Broadcaster HD

To Top