Stiri

Axis lansează o cameră performantă petnru supravegherea orașelor

Axis Q1635
Axis Q1635

Axis Communications anunţă lansarea unei noi camere fixe. Modelul dispune de un senzor de ½ inch şi este destinat aplicațiilor de supraveghere a orașelor. Datorită senzorului mare și lentilelor performante, AXIS Q1635 este cea mai sensibilă cameră la lumină HDTV 1080p lansată până în acest moment. Sensibilitatea IR sporită oferă imagini monocrome excelente chiar şi în spaţiile slab iluminate.

Calitatea superioară a imaginilor este garantată şi de prezenţa tehnologiei Axis Lightfinder, a unui stabilizator de imagine electronic şi a funcţiei Wide Dynamic Range – Capture Forensic. De asemenea, modelul poate detecta şocurile, poate aplica filtre digitale imaginilor blurate şi suportă 50/60 fps la rezoluţie Full HD.
Datorită Wide Dynamic Range – Capture Forensic, noua cameră oferă imagini cu un nivel ridicat de detaliu, atât în zonele întunecate, cât și în cele luminoase. De asemenea, AXIS Q1635 poate face tranziţia între WDR și modul Lightfinder, proces ce optimizează și mai mult calitatea imaginii. Modelul AXIS Q1635 este echipat cu toate caracteristicile AXIS Q1615, având în plus o funcționalitate suplimentară care permite obținerea unei calități bune a imaginii chiar şi în condiții meteorologice dificile (ceaţă).

AXIS Q1635 este un model de interior disponibil cu sau fără lentile. Integratorii care caută o soluţie compatibilă cu cât mai multe lentile şi nu au nevoie de o cameră cu un senzor mare, se pot orienta către modelul AXIS Q1615. AXIS Q1635 poate fi instalată şi în aer liber, atunci când este dispusă într-o AXIS T93F Housing.
Camera AXIS Q1635 vine însoțită de o bază largă de aplicații software de video management prin programul Axis Application Development Partner Program și AXIS Camera Station. Camera include suport pentru AXIS Camera Companion, AXIS Camera Application Platform, AXIS Video Hosting System și ONVIF pentru integrarea ușoară a camerei în sistemele existente și pentru dezvoltatorii care pot propune capabilități inteligente pentru această cameră.

Axis Q1635

Axis Q1635

To Top