Stiri

BenQ a lansat X1300i, primul videoproiector de gaming 4LED

BenQ X1300i
BenQ X1300i

BenQ evoluează bine pe piața de proiectoare, iar noile modele nu fac decât să convingă mai departe clienții, atenți cu bugetul lor, de calitatea acestor produse. Un videoproiector pentru gaming poate că e prea mult, însă nevoia de a găsi noi nișe macină orice departament de marketing, mai ales atunci când televizoarele 4K cu diagonală mare sunt ieftine.

Compania a anunțat recent anunță videoproiectorul X1300i, unul dintre cele mai interesante modele de gaming disponibile pe piață. BenQ X1300i se remarcă printr-o coloristică mai bună în jocuri, fiind ajutat de tehnologia BenQ CinematicColor. Pe partea de fluiditate şi timp de răspuns modelul oferă cel mai bun Input Lag din industrie, astfel încât jocurile să ruleze perfect. Totodată, videoproiectorul vine în atenția pasionaţilor de jocuri cu setări speciale pentru gaming, atât pentru titluri RPG şi FPS, cât și pentru cele sportive. Mai mult, X1300i vine dotat şi cu certificare Google Android TV.

Noul videoproiector oferă o luminozitatea foarte ridicată de 3000 ANSI Lumeni, un spectru de culoare bogat cu o acoperire de 98% Rec. 709 Cinematic Color, dar și un contrast de 500.000:1 cu algoritmi Dynamic Black. Capacitatea de a reda conținut 4K, suportul nativ pentru 3D la rezoluție Full HD și un HDR optimizat cu suport HDR10/HLG, asigură performanțe vizuale de neegalat. Mai mult, sursa sa de lumina 4LED, cu calibrare automată a culorilor, garantează mulți ani de funcționare.
În plus față de modurile de joc prestabilite, X1300i oferă gamerilor un sunet clar și puternic, asigurat de cele două difuzoare treVolo, de 5W fiecare. Sunetul este îmbunătățit și de tehnologia Bongiovi DPS (Digital Power Station), oferind detalii acustice profunde, claritate, definiție și realism.

Fiind un videoproiector cu certificare Google Android TV, modelul X1300i oferă acces direct la jocurile, filmele şi serialele disponibile pe platforme precum Google Play și Amazon Prime Video.

Datorită design-ului său dinamic şi a unor opţiuni precum zoom 1.2x, reglaje 2D keystone şi o conectivitate AV avansată, BenQ X1300i se poate instala în orice spaţiu dedicat distracţiei şi jocurilor. Sursa de lumina 4LED oferă peste 30.000 de ore de funcționare sau 10 ani de utilizare, fără costuri adiţionale de înlocuire a lămpii.

To Top