Stiri

BenQ are cea mai mare cotă pe piața europeană de proiectoare 4K și Full HD

BenQ V7050i
BenQ V7050i

BenQ ne arată faptul că nu trebuie să fabrici nici cele mai bune produse, nici pe cele mai ieftine, ci să oferi produsele cerute de piață.

BenQ a înregistrat cea mai mare cotă de piață pentru proiectoarele 4K în trimestrul 1 din 2022, aceeași performanță înregistrând-o și pentru proiectoarele Full HD. Potrivit celor mai recente rapoarte Futuresource Consulting Quarterly Market Track, BenQ a atins poziția de lider ca furnizor după volumul de vânzări în Europa. De asemenea, a atins o cotă de piață de 23,42% pentru proiectoarele 4K și de 24,5% pentru cele Full HD.

În categoria proiectoarelor 4K, BenQ prezintă segmente dedicate Home Cinema, Home Entertainment, Gaming, Laser TV și Smart Projectors cu Android TV. Toate seriile de echipamente oferă True 4K cu 8,3 milioane de pixeli distincți.

Proiectorul de gaming X3000i, recent lansat, este un exemplu perfect al inovației și calității pe care BenQ le aduce produselor sale. Acesta este primul proiector 4K LED Immersive Gaming cu 4 ms @240 Hz Low Input Lag și 100% DCI-P3 Accurate CinematicColor.

Pentru segmentul Full HD, sunt acum disponibile proiectoarele de jocuri pentru consolă TH585P și TH685P. Noile modele dispun de luminozitate de 3500 ANSI Lumeni pentru utilizare în medii iluminate, Low Input Lag, moduri de gaming dedicate și un preț accesibil.

To Top