Stiri

BenQ aduce in Romania un proiector cu doua lampi

BenQ pune în vânzare pe piața românească un proiector echipat cu două lămpi, rezoluție FullHD și zoom optic 1.5x.

Luminozitatea de 5500 lumeni şi contrastul nativ ridicat de 3000:1 oferă proiecţii de cea mai bună calitate, cu un aspect apropiat de realitate, caracterizat prin nuanţe deosebite şi tonuri de culori bogate. Proiectorul se adresează utilizatorilor care au nevoie de un produs adaptat amfiteatrelor sau sălilor de mari dimensiuni. Zoom-ul optic 1,5x permite montarea proiectorului SH960 la o varietate de distanţe de proiecţie, imaginea redată neavând de suferit. Cele două boxe de 5W încorporate completează calităţile multimedia ale noului proiector.

„Noul proiector BenQ SH960 este dedicat proiecţiei imaginilor full HD în săli mari şi amfiteatre. Proiectorul poate converti, cu o rată de acurateţe mai mare de 80%, imaginile standard şi HD Ready în imagini full HD, fiind un proiector extrem de fiabil dar şi uşor de întrebuinţat”, a precizat Dragoş Salamac, Team Leader BenQ România.
Cu ajutorul funcţiei Hollywood Quality Video (HQV) instalată pe noul proiector BenQ SH960, utilizatorii au parte în orice moment de imagini de înaltă definiţie: proiectorul converteşte imaginile standard şi HD Ready în proiecţii Full HD (1920 x 1080 p) cu o precizie a scalării imaginii de peste 80%. Noul BenQ SH960 este compatibil cu multiple formate video, inclusiv cu cele la rezoluţie 480p, 576p, 720p, 1080i şi 1080 p, oferind imagini de cinci ori mai detaliate decât modelele tradiţionale de proiectoare, cu o rezoluţie 480p.
Noul proiector BenQ SP960 va fi disponibil pe piaţa din România începând din luna septembrie.

To Top