Stiri

BenQ la Computex 2006

Luni, 5 iunie 2006, a avut loc deschiderea Computex 2006, al doilea mare computer show mondial.

In cadrul acestui eveniment, aflat la a 25 editie, BenQ ofera un preview al celor mai noi tehnologii si produse dezvoltate. Sub sigla ôExploring Hi-Def Enjoymentö, BenQ va oferi o privire spre stilul high definition de azi. Oferta de produse BenQ Hi-Def include televizoare LCD high definition, monitoare LCD, proiectoare, precum si produse cu o larga recunoastere ca notebookuri, joybookuri, unitati optice, camere digitale, scanere si medii de stocare.

Presedintele corporatiei BenQ K.Y. Lee este de parere ca ôasa cum high definition audio si video transforma experientele auditive si vizuale ale oamenilor, produsele high definition BenQ sunt deja ţn linia ţntÔi, asigurÔndu-se ca tranzitia este continua si experienta este extraordinaraö.

Printre produsele evidentiate in cadrul Computex 2006 s-a putut remarca primul writer BenQ Trio, care include suport atat pentru formatele DVD si CD, cat si pentru formatul Blue-Ray Disc (25GB).

De asemenea, in cadrul aceluiasi eveniment, BenQ face public un nou pas important ţn tehnologia LightScribe cu ajutorul mediilor de stocare ľ CD & DVD ľ LightScribe cu 5 noi culori. Noile medii LightScribe ofera 5 culori vii de fundal pentru a imbogati momentele dumneavoastra memorabile.

BenQ are ca partener in Romania pentru gama mediilor de stocare compania Star Print (www.star-print.ro), prin intermediul careia sunt disponibile toate produsele BenQ Media.

To Top