Stiri

BenQ lansează noi monitoare pentru profesioniști

BenQ SW2700PT
BenQ SW2700PT

BenQ lansează în România trei noi monitoare pentru profesioniști(SW2700PT), pentru cei care lucrează în CAD/CAM, design, artă grafică, care au nevoie de rezoluție 4K (BL2711U) și pentru specialiștii din mediul de business.

Modelul SW2700PT a fost gândit pentru editarea și retușarea foto, datorită panel-ului monitorului care asigură o acoperire de 99% a spectrului Adobe RGB șis 100% sRGB, posibilității de calibrare hardware, controlerului OSD și a „shading hood-ului” ce împiedică pătrundere luminii în spațiul de lucru. Monitorul are o dimensiune de 27 inch și o rezoluție nativă 2.560×1.440 pixeli QHD.

Prin spațiul de culoare Adobe RGB acoperit, fotografii pot valorifica în editarea fotografiile suprinse cu o cameră profesională DSLR. Setul de funcții care gestionează caracteristicile de culoare reproduce mai bine nuanțele de albastru și verde, redând mult mai realist fotografiile făcute în aer liber, în lumină naturală.

La aceste funcții se adaugă și display-ul de 10-biți, capabil să reproducă cu precizie culorile. Monitorul reproduce mai mult de un miliard de culori, iar utilizatorii se vor putea bucura de vizualizarea celor mai fine umbre pe ecranul BenQ. Rezoluția QHD oferă un afișaj clar, cu detalii bine conturate și nuanțe naturale.

Densitatea mare de pixeli dă pasionaților de fotografie posibilitatea de a evalua și de a edita în detaliu cadrele surprinse. Monitorul vine la pachet cu un controler OSD (o telecomandă de la distanță) care are trei butoane presetate, fiecare dintre ele oferind acces către trei moduri personalizate: editare foto, divertisment sau navigare pe Internet, dar acestea pot fi și personalizate.

Modelul SW2700PT vine cu un „shading hood” (capac protector) detașabil care are rolul de a reduce reflexiile ecranului în zone în care lumina ambientală este greu de controlat. Integrarea unui modul dedicat alb/negru face din BenQ SW2700PT produsul ideal și pentru fotografii care preferă fotografia monocroma.
Conectorii integrați DVI-DL, HDMI 1.4, DP1.2 și intrarea de sunet oferă variate posibilități de conectare a diferitelor tipuri de dispozitive la acesta.
BenQ aduce în România și primul monitor IPS 4K2K de 27 de inch, BenQ BL2711U, special realizat pentru specialiștii în design și proiectare, acoperind un spațiu de culoare Adobe de 99% și sRGB de 100%.

Produsul integrează modurile exclusive CAD/CAM, animație și low blue light (lumină albastră redusă), cu scopul de a oferi imagini relaxante pentru ochi (lunina albastră fiind lumina cea mai obositoare și dăunatoare ochilor) timp îndelungat.

Modelul BL2711U este perfect pentru profesioniștii din industria artei grafice, arhitectură sau design. Monitorul oferă cea mai ridicată rezoluție de 3840×2160 4K, dar și culori clare, pentru a releva cu precizie fiecare detaliu realizat, indiferent de unghiul de vizualizare. Mai mult, această rezoluție extinde și spațiul de lucru necesar utilizatorilor cu peste 300% față de modelele Full HD.

Modelul BL2711U oferă un mod special conceput pentru compararea imaginilor. Funcția PIP/PBP permite utilizatorilor să compare două sau mai multe imagini/ desene/ schițe de la două PC-uri în același timp.

BenQ a ținut cont și de protecția ochilor utilizatorilor odată cu implementarea tehnologiei Flicker Free pe modelul BL2711U. Această tehnologie elimină tremurul imginilor indiferent de nivelul de luminozitate la care este setat ecranul.

Monitorul dispune de o conectică generoasă: DVI-DL / HDMI1.4 / HDMI2.0 / DP1.2a / intrare de sunet de tip jack / line in. În plus, BenQ BL2711U integrează 4 ieșiri USB 3.0, fapt ce îi permite conectarea la aproape orice dispozitiv folosit în proiectare, fie că vorbim de camere foto, scannere hi-res sau dispozitive multimedia.

BenQ SW2700PT

BenQ SW2700PT

To Top