Stiri

BenQ lansează proiectoare video cu sunet Bluetooth 2.1

BenQ GV30
BenQ GV30

BenQ lansează proiectoarele GV30 și GS50, primele modele portabile ce oferă audio Bluetooth 2.1. Sistemul audio integrat oferă un bass profund, detalii clare și efecte audio puternice.

Ca exclusivitate la nivel global, cele două modele oferă sistem audio 2.1 format din difuzoare dedicate pentru sunetele medii și înalte dar și un woofer pentru bass. BenQ GV30 și GS50, cu modurile lor versatile precum Cinema, Sport, Gaming, Muzică, funcționează perfect şi ca difuzor Bluetooth portabil. În plus, proiectoarele GV30 și GS50 sunt complet wireless, având integrate un modul Android TV ce oferă acces imediat la Google Play, aplicații de streaming live, filme, emisiuni, sport și jocuri, precum și casting wireless de pe calculator, telefon cu iOS sau Android.

Echipat cu tehnologia CinematicColor, cu suport pentru spectru de culoare Rec.709, noul GV30 oferă o luminozitate de 300 ANSI Lumeni și rezoluție 720p. BenQ GS50 oferă în schimb rezoluție Full HD, luminozitate de 500 ANSI Lumeni şi suport HDR. Durata de viață a sursei de lumină este estimată la 30.000 ore.

To Top