Stiri

BenQ lansează proiectorul profesional SU917 dedicat segmentului business

BenQ SU917
BenQ SU917

BenQ lansează modelul SU917 ce oferă proiecţii cu luminozitate mare şi imagini la rezoluție 1920 x 1200 pixeli de foarte bună calitate, la un zoom optic de 1,5x ce asigură flexibilitate în instalare în orice tip de încăpere – de la saloanele mari destinate evenimentelor și până la sălile de ședință de dimensiuni medii.

Proiectorul BenQ SU917 are o luminozitate de 5.000 de ANSI Lumeni ce garantează o proiecție perfect vizibilă chiar și în încăperile bine iluminate, în timp ce paleta de 1,07 miliarde de culori, alături de contrastul nativ de 13.000:1 oferă imagini de o claritate superioară. În plus, proiectorul are o durată de utilizare a lămpii de 3.500 de ore în modul SmartEco, ce ajustează în mod inteligent consumul de energie electrică astfel încât să ofere cel mai bun contrast și luminozitatea optimă, în funcție de conținutul afișat.

BenQ SU917 proiectează și conținut 3D: acesta detectează automat semnalul 3D provenit de la PC, DVD sau Blu-Ray și redă imagini realiste, de o calitate deosebită, care să impresioneze audiența.

Zoom-ul optic 1,5x permite instalarea la diverse distanțe față de ecran, dar și în unghiuri diferite, astfel încât utilizarea să nu reprezinte o provocare în niciun tip de spațiu: fie că instalezi proiectorul la distanța de 9 sau 6 metri, vei obține o imagine clară cu diagonală de peste de cinci metri.

Modelul SU917 dispune de funcțiile de ajustare a lentilelor pe verticală (Vertical Lens Shift), 2D Keystone (reglaj de trapez pe verticală și orizontală) și Corner Fit (reglarea independentă a fiecărui colț al proiecției) ce permite redarea imaginii la dimensiuni corecte, într-un dreptunghi perfect, indiferent de locul din cameră de unde se proiectează – chiar și pe suprafețe cu laturi care nu sunt paralele.

Setarea inițială a proiectorului se realizează mai ușor ca niciodată, printr-o simplă apăsare a butonului “Quick Install” de pe telecomandă, fără a mai fi nevoie să accesezi manual fiecare setare în parte. Sistemul audio extern nu mai este acum o necesitate pentru că SU917 integrează un sistem de difuzoare de 10W ce va reda sunetul la o calitate foarte bună, chiar și de la un microfon – printr-o intrare specială.

SU917 permite afișarea imaginilor prin intermediul rețelei LAN cu ajutorul pachetelor software Creston RoomView, PJ-Link LAN Control system şi AMX, totul printr-un singur cablu LAN (RJ45). Astfel, administratorii de infrastructură IT au acces complet, de la PC-ul de pe propriul birou, la toate funcțiile proiectorului. Tot prin intermediul LAN (RJ45) SU917 poate afișa simultan imagini transmise de până la patru surse de semnal (4 to 1 LAN Display).

BenQ SU917

BenQ SU917

Videoproiectorul SU917 are conectivitate MHL, astfel încât poți proiecta cu ușurință poze sau fișiere stocate pe smartphone sau tabletă, pentru a beneficia de o imagine cu diagonală generoasă. În același timp, prin cablul MHL, bateria dispozitivului conectat la proiector este încărcată.

Funcția USB Reader permite afișarea directă a prezentării de pe un stick de memorie, fără a mai fi necesară conectarea la notebook, în timp ce funcția USB Display asigură o soluție comodă de afișare a imaginilor direct de pe PC, doar printr-un cablu USB.

Alege opțiunea Wireless Display ce-ți permite conectarea în timp record pentru prezentările business și conectează-te fără cabluri de la computer, smartphone sau tabletă. În plus, pentru a beneficia de funcţii precum adnotări în timpul prezentării sau proiecţia simultană a mai multor elemente din surse de semnal distincte poţi folosi aplicaţia Qpresenter Pro pentru iOS sau Android.

Proiectorul SU917 beneficiază de tehnologia SmartEco, consumul de energie electrică și costurile de întreținere putând fi reduse cu până la 70%, fără a prejudicia calitatea imaginilor proiectate. În plus consumul proiectorului atunci când nu detectează sursă de semnal (în mod standby) este mai mic de 0,5W.
Proiectorul BenQ SU917 va fi disponibil în România începând cu mijlocul lunii martie prin partenerii autorizați – Darer, IT Direct, Network One Distribution și MGT Educational.

To Top