Stiri

BenQ lansează proiectorul W1090 pentru acasă

Benq W1090
Benq W1090

BenQ anunță lansarea noului model W1090, un proiector din gama Home Cinema dedicat pasionaților de sport și filme, ce oferă caracteristici de top la un preț accesibil.

Noul membru al familiei BenQ este un proiector FullHD 1080p, gândit pentru proiecţii în încăperi de dimensiuni normale, precum apartamentele de bloc. El vine dotat cu lentile speciale capabile să ofere o diagonală de 100” de la doar 2,5 metri distanță, un zoom 1.3x și un offset de 110%-130%. W1090 oferă specificații îmbunătățite atât din punctul de vedere al imaginii afișate, cât şi din perspectiva sunetului redat de difuzoarele integrate.
Modul Sport

W1090 excelează atunci când vine vorba de preformanțe, oferind o listă bogată de opțiuni și moduri folosite pentru îmbunătățirea performanțelor audio-video. Astfel, modul Sport pentru imagine oferă o îmbunătățire a imaginilor digitale și o reproducere precisă a culorilor, totul pentru a te face să te simți în centrul acțiunii. Culorile sunt extrem de realiste, în timp ce detaliile de imagine sunt mult mai clare și mai precise. Odată activat, modul Sport oferă şi un sunet extraordinar, capabil să-îţi dea senzația că te afli în mijlocul mulțimii, auzind bătaia mingiei pe paleta de tenis sau suieratul plasei de la fileu.

Datorită performanțelor sale FullHD 1080p, W1090 este un videoproiector perfect pentru acasă. Oferă pasionaților de sport și filme imagini de calitate, fără a face compromisuri în materie de conversie a formatului sau compresie. Discul de culoari este îmbunătățit, oferind 6 culori RGBRGB, o viteză marită la 6X și tehnologie BrilliantColor, optimizând adâncimea şi gama celor 1.07 miliarde de culori, cu scopul de a obține imagini mai clare fără efect de curcubeu. Contrastul real ANSI oferit de W1090 este unul impresionant, dublu față de produsele din aceeași gamă existente pe piață. Modulul audio este susținut de un sistem CinemaAudio Master+ cu o putere de 10 Wați, difuzoarele fiind poziţionate într-o încintă acustică de rezonanţă specială „BenQ Audio Enhancer”.

Benq W1090

Benq W1090

Nu în ultimul rând, datorită noilor tehnologii implementate, W1090 oferă un zgomot foarte redus, chiar şi atunci când este folosit la o luminozitate maximă.

Deși la prima vedere poate părea o sarcina dificilă, instalarea și operarea noului model W1090 este de fapt una foarte simplă, chiar și pentru cei fără experiență. Raportul de proiecție mic, opţiunea Auto keystone, zoom-ul și offset-ul mari sunt o serie de caracteristici care oferă posibilități de poziționare extinse.
Mai mult, BenQ pune la dispoziţie un calculator de proiecție, cu ajutorul căruia poti determina, înainte de achiziţie, compatibilitatea proiectorului ales cu dimensiunea sufrageriei tale.

La fel ca un atlet profesionist, W1090 se bazează pe o foarte bună flexibilitate. De aceea, videoproiectorul pune la dispoziția utilizatorului un set complet de intrări/ieşiri: 2xHDMI, o conexiune MHL pentru partajarea semnalului video cu smartphone-ul sau tableta (sau pentru conectare unui Qcast opțional wireless FHD), Dsub, Composite Video, Componente In, Audio In/Out și un conector USB type-A, perfect pentru încărcarea dispozitivelor externe sau conectarea unui Kit WiFi WDP02 (opțional).

Funcţii disponibile pe W1090 : conversie video 2D->3D, Variable Audio Output, 3D Color Management, 3D Ready(DLP link, PC+Video), Full 3D (HDMI1.4a), nVidia 3DTV play, Quick Auto Search, Direct Power On, Eco Blank, Quick Cooling, Auto Power Off.

BenQ W1090 este deja disponibil prin partenerii oficiali BenQ în România, la un preț de raft recomandat de 3499 de lei.

To Top