Stiri

BenQ lansează soluţiile de proiecţie wireless pentru toate mediile de utilizare

BenQ MH680
BenQ MH680

BenQ lansează pe piaţa din România soluţiile pentru proiecţie wireless create pentru toate mediile de utilizare: acasă, la birou sau la şcoală. Printre soluţii se numără noua generaţie de kit-uri wireless Full HD care te ajută să instalezi acasă, fără ajutorul unui specialist, un sistem home cinema în orice cameră din casă, sau chiar pe terasă, fără să mai ai în aceeaşi încăpere media playerul şi proiectorul. Totodată, BenQ lansează şi adaptorul HDMI Wi-Fi Qcast şi kit-ul Quick Wireless Connection. Adaptorul Qcast este compatibil cu dispozitive inteligente echipate cu NFC, fiind astfel potrivit atât pentru sălile de clasă, business, cât şi pentru acasă. Noile accesorii care compun soluţiile de proiecţie wireless sunt compatibile cu cele mai multe dintre sistemele de operare disponibile pe piaţă: notebook/PC (Windows, Mac) sau smartphone-uri și tablete (iOS, Android).

Noul kit Wireless Full HD BenQ este soluţia care transformă orice cameră din casă într-un centru de divertisment pentru redarea de filme sau jocuri. Kitul îţi permite instalarea proiectorului fără a mai avea nevoie de cabluri de conectare sau de reamenajarea spaţiului. Format dintr-un transmiţător şi dintr-un receptor, acesta oferă o acoperire de până la 30 de metri și dispune de tehnologie care diminuează interferenţa printr-un mecanism de selecţie dinamică a frecvenţelor de emisie – recepţie: Dynamic Frequency Selection (DFS). Filmele sau jocurile sunt transmise fluid, fără latenţă, cu o calitate a imaginii Full HD 1080p şi sunet corect chiar şi atunci când proiectorul nu este în aceeaşi cameră cu sursa de semnal. Pentru a instala kitul nu trebuie decât să parcurgi câţiva paşi – odată instalat, transmiţătorul şi receptorul se vor conecta automat la proiector de fiecare data, pentru o utilizare convenabilă.

BenQ MH680

BenQ MH680

Kitul susţine până la două surse HDMI şi două ecrane digitale care pot afişa acelaşi conţinut în două camere diferite şi îţi permite să controlezi sursa de semnal de la distanţă. Kitul este accesoriu standard pentru proiectorul BenQ W1070+W şi accesoriu opţional pentru modelele BenQ W1070+ şi BenQ W1080ST+.

Cei care fac prezentările au acum la dispoziţie o alternativă mult mai practică la metoda clasică de predare prin intermediul soluţiilor dezvoltate de BenQ pentru proiecţii wireless în sălile de clasă. Pentru a crea un cadru propice colaborării profesor-elevi, BenQ lansează adaptarul HDMI QCast ce îţi permite afişarea wireless a conţinutului din smartphone, tabletă sau computer direct pe ecranul de proiecţie. Cu ajutorul software-ului Qcast poţi utiliza orice smartphone, tabletă sau computer pentru a accesa fişiere în diverse formate sau servicii de stocare în cloud. Totodată, prin intermediul Qcast ai acces la camera dispozitivului conectat, la aplicaţia de muzică şi video, precum şi la browserul web.

To Top