Stiri

BenQ lansează TK810, un proiector 4K UHD wireless

BenQ TK810
BenQ TK810

BenQ lansează modelul TK810, primul său videoproiector wireless 4K UHD. Acesta este special conceput să ofere performanţe superioare chiar şi în camere puternic luminate. Astfel, noul model vine dotat cu 3200 ANSI lumeni, rezoluție UHD 4K și acoperire de 92% a spațiului de culoare Rec.709. Pentru o vizionare confortabilă, TK810 beneficiază de toate avantajele tehnologiei HDR şi de o compensare automată a luminozităţii, în funcţie de lumina ambientală, oferită de tehnologia BenQ LumiExpert.

Pentru un acces uşor şi rapid la conţinutul 4K HDR disponibil, TK810 este echipat cu Aptoide TV, o platformă folosit de sute de milioane de utilizatori din întreaga lume. Astfel, prin intermediul acesteia se pot adăuga aplicații precum Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Twitch, jocuri video și multe altele. Mai mult, TK810 vine echipat cu un player multimedia, capabil să redea fișiere media direct de pe unitățile USB, precum şi cu opţiunea de streaming Wi-Fi din browser iOS, Android, Mac și Chrome. Utilizatorii pot naviga și controla proiectorul prin aplicația BenQ Smart Control sau pot căuta și reda videoclipuri de pe YouTube vorbind cu asistentul BenQ Voice.

TK810 dispune de un sistem de lentile 4K optimizat şi cu o nouă roată de culoare 4K RGBW capabilă să ofere acoperire de 92% a spectrului de culoare Rec.709 HDTV. Sistemul său optic produce 8.3 milioane de pixeli distincți pentru fiecare cadru, la rezoluție 4K 3840×2160, în timp ce suportul HDR (HDR10 și HLG) creat exclusiv pentru proiectoarele BenQ, optimizează contrastul și claritatea imaginii.

BenQ TK810 oferă o experienţă cinematică excelentă atât într-o cameră mică, cât şi într-o sufragerie generoasă, folosindu-se de zoom 1.1 pentru a umple un ecran de 100 de inchi de la doar 3,2m, precum și de o funcţie „vertical lensshift” pentru o instalare rapidă și eficientă.

To Top