Stiri

BenQ lansează un proiector Full HD 3D cu proiecție wireless integrată

BenQ W1500
BenQ W1500

BenQ lansează pe piața din România proiectorul BenQ W1500, primul model Home Entertainment cu chip wireless de 5GHz integrat și rezoluție Full-HD. Noul model se conectează la sursa de semnal fără a avea nevoie de cabluri, oferind utilizatorilor posibilitatea de a face streaming video pentru conținut în 2D sau 3D, fie că folosește un notebook, playerul Blu-ray, consola sau orice alt dispozitiv inteligent ce are ieşire HDMI. Proiecția de la distanță scurtă, cele două difuzoare de 10W incorporate, zoom-ul 1,6x și ajustarea pe verticală a lentilelor fac din noul BenQ W1500 proiectorul perfect pentru acasă.

Ușor de instalat, fără costuri suplimentare de mentenanță și cu o calitate impresionantă a imaginilor redate, BenQ W1500 este o soluție pentru divertisment acasă la un cost redus de exploatare.

Proiectorul BenQ W1500 vine echipat cu o interfață wireless WHDI(Wireless Home Digital Interface) pe frecvență de 5GHz, astfel că nu sunt necesare cabluri de conectare între sursă și proiector atunci când utilizatorul vrea să redea conținut dintr-un dispozitiv prevăzut cu conectivitate HDMI. Cu două difuzoare echipate cu tehnologia SRS WOW HD pentru sunet 3D dinamic și un raport al proiecţiei de 1,07-1,71, ce permite o diagonală de 84 de inci (2,10 m) de la o distanta de doar 2m, utilizatorii au parte de cea mai plăcută experiență de cinema cu imagini începând de la 1m până la maxim 7.62m.
Noul proiector BenQ va fi disponibil din luna octombrie pe piața din România, la un preț estimat la 7.998 lei.

BenQ W1500

BenQ W1500

To Top