Stiri

BenQ prezintă o gamă completă de soluții în cadrul evenimentului ISE 2014

BenQ participă pentru al cincilea an consecutiv, la ISE 2014, în perioada 4-6 februarie 2014, la Amsterdam, în Olanda. BenQ prezintă o gamă largă de monitoare profesionale, proiectate și construite pentru utilizatorii fără pretenții. Compania mai prezintă o paletă completă de proiectoare, monitoare LCD, ecrane de proiecție interactive pentru piața de business, educație și divertismentul de acasă.
Dintre monitoarele pe care BenQ le va prezenta la Amsterdam amintim:

Modelul BL2710PT vine cu un ecran larg de 27” și cu o rezoluție 2560×1440 WQHD pentru a oferi un spațiu de lucru cu 77% mai mare și un PPI mai ridicat, în comparație cu monitoarele convenționale de 1920×1080 Full HD, pentru o vizualizare și o calitate a imagini excelente. În același timp, modelul BL3200PT oferă un ecran mare de 32” pentru imaginii cu calitate excelentă. Aceste monitoare sunt accesorizate standard cu cablu digital și beneficiază de tehnologia BenQ Eye-care a seriei, cu cea mai recentă tehnologie Flicker-free și mod de protecție a ochilor, prin care se reduce gradul de oboseală a ochilor și oferă o experiență de vizualizare mai bună.

Modelul PG2401PT este proiectat și testat riguros pentru diagramele profesionale de printare standard și printare de acasă, reușind să îndeplinească cele mai pretențioase cerințe de calitatea a culorilor în artă, design, fotografie și printări profesionale, în timpul procesului de testare a culorilor. Acest monitor de 24” asigură reproducerea acurată a culorilor și a tonurilor de gri. Este proiectat conform standardelor ISO din industrie, pentru printări profesionale eficiente și un cost propriu scăzut, și cuprinde, printre certificări G7, Fogra și altele similare, din industria de printare.

BenQ_EW_2430

To Top