Stiri

BenQ se menține pe prima poziție pe piața de proiectoare din România

BenQ MX661
BenQ MX661

BenQ înregistrat în primele șase luni ale anului o creștere de 7,5% a vânzărilor de proiectoare pe piața din România. Cu aceste rezultate, compania se menține pe prima poziție în topul producătorilor de proiectoare care operează la nivel local, având în primele șase luni o cotă de piață de 43,3%, mai mare decât a următorilor trei producători împreună. BenQ vinde proiectoare ieftine, accesibile românilor iar acestă strategie se bucură de un real succes.

În primele șase luni ale anului, piața locală de proiectoare a crescut cu 7,5%, conform datelor publicate de compania de analiză Future Source Consulting. Cea mai bună dinamică a fost înregistrată pe segmentul proiectoarelor destinate utilizatorilor casnici. Din punct de vedere al volumului, acest segment a avut o evoluție de 15% în prima jumătate a anului față de perioada similară din 2012. Totodată, proiectoarele create pentru mediul de business au înregistrat în prima jumătate a acestui an o creștere valorică de 7% potrivit Future Source Consulting.

Segmentul Educațional, însă, a avut cea mai slabă dinamică la nivelul întregii piețe, contractându-se din punct de vedere al numărului de unități cu 3,5%, o tendință ce s-ar putea corecta în a doua jumătate a anului, odată cu reluarea cursurilor pentru elevi și studenți.

BenQ MX661

BenQ MX661

To Top