Stiri

BenQ va oferi becuri LED

BenQ
BenQ

BenQ își lărgește portofoliul de produse oferite și prezintă primele soluţii LED de iluminare. Soluţiile de iluminat BenQ bazate pe tehnologia LED corespund normelor şi iniţiativelor Comisiei Europene de a eficientiza la nivelul blocului european consumul de energie electrică, dar şi de a reduce factorii de risc asociaţi becurilor economice de astăzi, ce conţin mercur. Comisia Europeană pregăteşte pentru anul viitor un plan de acţiune pentru înlocuirea becurilor economice.

Lămpile BenQ cu tehnologie LED au o durată de viaţă de 50.000 de ore, ceea ce înseamnă că pot funcţiona până la 17 ani într-un regim de utilizare de opt ore pe zi. Din punctul de vedere al consumului de energie, acestea reduc factura electrică lunară cu până 60%, dar la consumul de energie se adaugă şi reducerea costurilor cu mentenanţa, întrucât dispare necesitatea de a schimba becurile arse.

Produsele de iluminare BenQ au un factor de putere foarte ridicat, de peste 90%, având un raport al eficienţei de 90lumeni/W, comparativ cu alte tehnologii la care acest factor este şi sub 20lumeni/W (raportul între lumina dată de corpul de iluminat şi puterea consumată de acesta). De exemplu, costul curentului consumat pentru o lună de utilizare a unui corp de iluminat LED BenQ folosit zi de zi, 30 zile, 10 ore pe zi, este sub 1 leu.

BenQ

BenQ

To Top