Stiri

BenQ vinde cele mai multe proiectoare

BenQ W703D
BenQ W703D

BenQ conduce pe piața de proiectoare DLP din România. Compania oferă modele ieftine, accesibile firmelor mici și utilizatorilor casnici. BenQ se laudă într-un comunicat de presă că a atins în primele 9 luni din acest an, 42% pe segmentul proiectoarelor, conform datelor publicate de compania FutureSource Consulting.

„Primele trei trimestre ale anului ne-au adus, pe lângă o creştere pe segmentul proiectoarelor cu rezoluţie WXGA, utilizate cu preponderenţă în segmentul office şi o evoluţie foarte bună pentru proiectoarele utilizate acasă, ceea ce demonstrează faptul că tot mai mulţi consumatori îşi doresc imagini la calitate cinematografică în propria locuinţă”, spune Dragoş Salamac, Country Head BenQ pentru România.

BenQ se situează pe prima poziţie şi pe segmentele vânzărilor de proiectoare XGA şi WXGA, cu o cotă de piaţă de 34.2%, respectiv 55,2%.

„Din punctul de vedere al distanţei de proiecţie, BenQ este lider atât pe segmentul modelelor care proiectează de la distanţă scurtă, destinate mediilor educaţionale şi de business, cu o cotă de 40,15%, cât şi pe cel al proiectoarelor cu distanţă de proiecţie normală, având o cota de piaţă care se ridică la 41,70%”, a mai spus Dragoş Salamac.

BenQ W703D

BenQ W703D

To Top