Stiri

BenQ W1200

Proiectoarele BenQ au acum un nou prieten ce va poposi pe rafturile magazinelor de pe la noi. BenQ lansează în România noul proiector W1200 destinat zonei de home-entertainment.

Noul proiector BenQ W1200 are o luminozitate de 1800 lumeni, o rezoluţie nativă 1080p (Full-HD), boxe de 20W încorporate şi un raport zoom de 1,5X, pentru o mai bună adaptare la distanţele diferite de proiecţie specifice diferitelor tipuri de locuinţe. Pe lângă rezoluţia oferită, calitatea imaginii este dată şi de contrastul real de 5000:1, de tehnologia de interpolare a cadrelor care fluidizează percepţia mişcării şi de funcţia 3D Color Management care îmbunătăţeşte aspectul real al culorilor.
Durata de viaţă a lămpii este de 4000 de ore de utilizare, adică 3.8 ani (pentru 4ore/zi, 5 zile/săptămană, 52 săptămani/an) sau chiar 9.6 ani de utilizare (pentru 4ore/zi, în weekend-uri, 52 săptămani/an) şi aceasta fără ca proiectorul să necesite filtre speciale de protecţie sau să implice alte costuri suplimentare de întreţinere ale echipamentului.

Noul video-proiector BenQ W1200 dispune de asemenea de o conectică generoasă cu nu mai puţin de 11 porturi de intrare (D-Sub, 2xHDMI, 3xRCA, S-Video, RCA, Stereo Mini Jack) şi de ieşiri pentru PC, dar şi Audio. Pe lângă aceste posibilităţi de conectare la virtual orice sursă de semnal, proiectorul include şi funcţii extrem de performante: Sunet SRS WOW, Auto keystone, Picture In Picture, Variable Out-put, Brilliant Color, Full 10bit panel (10 miliarde de culori), Frame Interpolation, ISFccc Certificate, Wall Collor Correction, Quick Cooling.

Noul proiector BenQ W1200 este disponibil prin intermediul distribuitorilor BenQ, la un preţ de 5299 RON, cu TVA inclus.
BenQ W1200

To Top