Stiri

BitDefender 2009 s-a lansat în România

BitDefender a lansat astăzi oficial în România noua suită de produse de securitate, BitDefender 2009. Noua gamă de produse este un mix între protecţia avansată împotriva viruşilor, aplicaţiilor spyware, atacurilor hackerilor sau a mesajelor spam precum şi impotriva altor ameninţări de securitate, avand in acealasi timp un impact minim asupra performanţelor calculatorului.

Linia de produse 2009 include BitDefender Antivirus 2009, BitDefender Internet Security 2009 şi BitDefender Total Security 2009 şi a fost creată pentru a proteja o largă varietate de utilizatori PC, de la utilizatorii fără experienţă şi până la cei avansaţi.

BitDefender este liderul pieţei romanesti de securitate IT, înregistrând în anul 2007 o cotă de piaţă de circa 40% raportată la o piata a aplicatiilor antivirus şi conexe (anti-Trojans, antispyware etc.) de circa 5 milioane EUR. În 2009, se previzionează o creştere a pieţei de circa 20%, iar BitDefender estimează până la sfârşitul anului depăşirea cotei de 40%.

Peste 70% din cifra de afaceri pe piaţa românească a BitDefender este obţinută din reţeaua de parteneri, formată din şapte distribuitori şi peste 500 de reselleri, la nivel naţional. Pentru creşterea cifrei de afaceri, BitDefender mizează pe impactul noii suite de produse.

Spre deosebire de alte soluţii de securitate, care se bazează predominant pe o listă de semnături de viruşi, soluţiile de securitate BitDefender folosesc tehnologia proactivă B-HAVE care identifică şi blochează proactiv ameninţările noi pentru care nu există semnaturi. În plus, uneltele de optimizare disponibile în BitDefender Total Security 2009 permit sistemului să ruleze la o viteză optimă, iar modulul de backup păstrează documentele şi datele importante în siguranţă.

Printre noutăţile aduse soluţiei BitDefender Total Security 2009 enumerăm:
Securitate online îmbunătăţită: BitDefender Total Security 2009 oferă utilizatorilor o linie completă de tehnologii de protecţie pentru siguranţa zilnică a activităţilor desfăşurate online, precum online banking, cumpărături, socializare sau simpla navigare pe Internet. Traficul pe Internet, pe email sau prin mesageria instant sunt acum scanate în timp real împotriva atacurilor viruşilor, de phishing sau spyware, precum şi împotriva încercărilor de furt al identităţii utilizatorului.

Mod laptop: Când laptopul tău se alimentează de la baterie, BitDefender trece automat în modul pentru laptop, care presupune un consum redus de energie. Scanările, sarcinile de backup şi de optimizare programate sunt amânate, pentru a se prelungi autonomia laptopului tău.

Protecţie personală sporita prin criptarea mesageriei instant: BitDefender 2009 asigură protecţia conversaţiilor tale prin mesageria instant, protejând accesul la traficul dintre două calculatoare. Facilitatea este disponibilă pentru aplicaţiile Yahoo! Messenger şi MSN Messenger.

Protecţia fişierelor prin Seiful pentru fişiere: Seiful pentru fişiere este un spaţiu securizat pe care îl poţi folosi pentru stocarea informaţiilor personale şi a fişierelor confidenţiale. Datele tale vor fi criptate şi păstrate local, pe calculatorul tău, protejate împotriva furtului şi a „privirilor indiscrete”.

Control sporit prin managementul centralizat al reţelei de acasă: BitDefender Total Security 2009 oferă utilizatorilor casnici posibilitatea de a seta şi controla politici de securitate pe mai multe sisteme , dintr-o singură locaţie. Cu BitDefender poţi configura de la distanţă, în timp real, ce task-uri precum scanari, modificări şi update-uri pot fi programate şi rulate individual.

Alte îmbuntăţiri: BitDefender Total Security 2009 dispune de asemenea şi de un modul de jocuri, asigurând performanţă sporită cu un consum redus de resurse şi, nu în ultimul rând, protecţia firewall este substanţial îmbunătăţită faţă de versiunile anterioare ale produselor.

Suita soluţiilor de securitate IT pentru desktop, BitDefender 2009 este compatibilă cu Windows XP (32b & 64b), Windows Vista (32b & 64b) şi Windows Home Server.

To Top