Download

BitDefender 2010

Noua versiune de antivirus BitDefender 2010 se remarca scanarea antivirus optimizata, o tehnologie de detectie a amenintarilor informatice, numita Active Virus Control, precum si un sistem imbunatatit de mentenanta si backup.

Linia de produse 2010 include BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010 si BitDefender Total Security 2010. BitDefender foloseste o metoda de scanare optimizata, dar care nu mai scaneaza fisierele deja cunoscute ca fiind sigure. Astfel, timpul de scanare se reduce pâna la jumatate fata de versiunile anterioare si gradul de utilizare a resurselor calculatorului scade.

2010_AV_3D_RO_noshadow

Alte noutati disponibile in BitDefender 2010:
Interfata simplificata – Interfata solutiilor BitDefender se adapteaza si ofera acces rapid la principalele functionalitati de securitate, in functie de profilul de utilizator ales.
Detectie imbunatatita a tentativelor de intruziune – detecteaza si blocheaza tentativele de modificare a fisierelor de sistem esentiale si de efectuare de inregistrari neautorizate in registri.
Noi functii pentru modulul de Control Parental – Modulul de Control Parental include un nou sistem de raportare care le permite parintilor sa vizualizeze site-urile web vizitate de copiii. Parintii pot primi si alerte prin e-mail in timp real referitoare la activitatea celor mici pe Internet.
Suport Tehnic in produs: Utilizatorii pot obtine mai usor raspunsuri la cele mai frecvente intrebari, direct din produs.

Produsele BitDefender 2010 sunt compatibile cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7.

Download BitDefender 2010 Free Edition v10

To Top